Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 01:19

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 Po vyradeni vo vysokej rychlosti zhasina 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Ufff, celé som to nejak nepochopil...čo je to "zvýšil som nasávanie"? A aké konektory? Ako odpojený voľnobeh?...

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

2.10.09, 08:52
Pspvek Reklama

Příspěvek 
No nasavanie to som sa zle vyjatril proste som mal priskrteny volnobezny vzduch tak som ho pridal. Trochu sa to sice zlepsilo ale furt to robi to iste len v mensej miere.
To o tom okruhu mi povedal jeden typek co sa v tom vyzna, to som si ja nevymyslel. proste volnobezny okruh samozrejme musi byt zapojeny na elektriku (neviem co z neho asi iskra alebo ja nevim, proste ked to zapojene neni tak volnobeh proste nepojde) a kedze je to dvojokruhovy system tak ak jeden okruh odpojis tak ten druhy sice ide ale nestaci tak dobre ako keby isili obidva.
No a do jedneho z okruhov normalne ide kablik z cievky ale do duheho nejde nic a este aj ta kovova hovadina na ktoru sa ten kablik ma nastrcit tam neni buhvi ci ju nekto odlomil alebo tam neni z inych dovodov.

2.10.09, 08:58
Profil ICQ

Příspěvek 
Ach jo, ten el. odpojovač voľnobehu má iba 1.komora = má byť iba jeden...ak Ti nejaký mechanik povedal, že ti chýba tá cievka (= odpojovač = podľa Teba konektor) na 2. komore, tak už k nemu radšej ani nechod, bo je totálne mimo...

A aký máš karburátor? EDSR, alebo SEDR? Starý, či nový typ? kde máš ten odpojovač voľnobehu, z pravej strany karbu tesne pod vzduchovým filtrom, alebo zak zošikma zprava na spodku karburátora?

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

2.10.09, 09:14

Příspěvek 
mas takyto karbec? [SEDR]
Obrázek

alebo je ta "cievka" (volnobezny elektromagneticky ventil) zboku hore? [EDSR]

2.10.09, 11:51
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
no ten na obrazku nemam cize asi mam ten stary :) no takto ja viem o skodovkach figu a ked sa ktotkolvek co i len tvari ze vie viac tak mu uverim a kedze ten chlapik mi menil celu spojku(a doteraz ta spojka funguje :D ) tak som usudil ze asi vie co hovori
no kazdy sa moze seknut, ale v tom pripade zas nechapem preco mi ten motor este sem tam zhasina po vyradeni(aj ked uz v mensej miere) ked uz som nastavil ten volnobezny vzduch

5.10.09, 12:20
Profil ICQ

Příspěvek 
Exithus píše:
no ten na obrazku nemam cize asi mam ten stary :) no takto ja viem o skodovkach figu a ked sa ktotkolvek co i len tvari ze vie viac tak mu uverim a kedze ten chlapik mi menil celu spojku(a doteraz ta spojka funguje :D ) tak som usudil ze asi vie co hovori
no kazdy sa moze seknut, ale v tom pripade zas nechapem preco mi ten motor este sem tam zhasina po vyradeni(aj ked uz v mensej miere) ked uz som nastavil ten volnobezny vzduch

no tak "vzduch" si ladil, a tiez si nastavil bohatost? :) pretoze predpokladam ze bohatost asi nevies naladit, bude lepsie zajst za niekym kto sa vyzna (najlepsie asi na emisie) a dat si poriadne naladit predstih + volnobeh a bohatost. ak je karbec a rozdelovac v poriadku potom by s tymto nemal byt problem.
mne toto robilo napriklad ked mi poriadne nezavieral sytic

5.10.09, 13:40
Profil Zobrazit autorovy stránky
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3