|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Po vyradeni vo vysokej rychlosti zhasina
Autor |
Zpráva |
ferrari
|
Ufff, celé som to nejak nepochopil...čo je to "zvýšil som nasávanie"? A aké konektory? Ako odpojený voľnobeh?...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
2.10.09, 08:52 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Exithus
|
No nasavanie to som sa zle vyjatril proste som mal priskrteny volnobezny vzduch tak som ho pridal. Trochu sa to sice zlepsilo ale furt to robi to iste len v mensej miere.
To o tom okruhu mi povedal jeden typek co sa v tom vyzna, to som si ja nevymyslel. proste volnobezny okruh samozrejme musi byt zapojeny na elektriku (neviem co z neho asi iskra alebo ja nevim, proste ked to zapojene neni tak volnobeh proste nepojde) a kedze je to dvojokruhovy system tak ak jeden okruh odpojis tak ten druhy sice ide ale nestaci tak dobre ako keby isili obidva.
No a do jedneho z okruhov normalne ide kablik z cievky ale do duheho nejde nic a este aj ta kovova hovadina na ktoru sa ten kablik ma nastrcit tam neni buhvi ci ju nekto odlomil alebo tam neni z inych dovodov.
_________________ "Není umění koupit nové auto ale vdechnout starému nový život" Škoda 105GL ´81, motor 136
|
2.10.09, 08:58 |
|
|
ferrari
|
Ach jo, ten el. odpojovač voľnobehu má iba 1.komora = má byť iba jeden...ak Ti nejaký mechanik povedal, že ti chýba tá cievka (= odpojovač = podľa Teba konektor) na 2. komore, tak už k nemu radšej ani nechod, bo je totálne mimo...
A aký máš karburátor? EDSR, alebo SEDR? Starý, či nový typ? kde máš ten odpojovač voľnobehu, z pravej strany karbu tesne pod vzduchovým filtrom, alebo zak zošikma zprava na spodku karburátora?
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
2.10.09, 09:14 |
|
|
darklord
|
mas takyto karbec? [SEDR]
alebo je ta "cievka" (volnobezny elektromagneticky ventil) zboku hore? [EDSR]
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
2.10.09, 11:51 |
|
|
Exithus
|
no ten na obrazku nemam cize asi mam ten stary no takto ja viem o skodovkach figu a ked sa ktotkolvek co i len tvari ze vie viac tak mu uverim a kedze ten chlapik mi menil celu spojku(a doteraz ta spojka funguje ) tak som usudil ze asi vie co hovori
no kazdy sa moze seknut, ale v tom pripade zas nechapem preco mi ten motor este sem tam zhasina po vyradeni(aj ked uz v mensej miere) ked uz som nastavil ten volnobezny vzduch
_________________ "Není umění koupit nové auto ale vdechnout starému nový život" Škoda 105GL ´81, motor 136
|
5.10.09, 12:20 |
|
|
darklord
|
Exithus píše: no ten na obrazku nemam cize asi mam ten stary no takto ja viem o skodovkach figu a ked sa ktotkolvek co i len tvari ze vie viac tak mu uverim a kedze ten chlapik mi menil celu spojku(a doteraz ta spojka funguje ) tak som usudil ze asi vie co hovori no kazdy sa moze seknut, ale v tom pripade zas nechapem preco mi ten motor este sem tam zhasina po vyradeni(aj ked uz v mensej miere) ked uz som nastavil ten volnobezny vzduch
no tak "vzduch" si ladil, a tiez si nastavil bohatost? pretoze predpokladam ze bohatost asi nevies naladit, bude lepsie zajst za niekym kto sa vyzna (najlepsie asi na emisie) a dat si poriadne naladit predstih + volnobeh a bohatost. ak je karbec a rozdelovac v poriadku potom by s tymto nemal byt problem.
mne toto robilo napriklad ked mi poriadne nezavieral sytic
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
5.10.09, 13:40 |
|
|
|