Felda 1.6 cukání, prdění z výfuka
Autor |
Zpráva |
Radek19_ae
|
Čidlo teploty vody jsem měnil, dal jsem ho tam, ujel tak 5km s připojeným notesem a najednou vidím, že teplota vody -40°C, tak sem s ním šlahl a kupil nové přímo škoda bez proužků barevných a žádná změna. Lambáda pracuje jak má, pracovní napětí je 0,1-1V a neustáel měnící se hodnota. Zkoušel jsem do sání přistříknout trochen benzínu a napětí vyletělo přes 1V, poté se zas ustálilo v pracovních hodnotách. Lambáda vypadá OK, ale nevypojoval jsem ji, asi to zkusím bez ní.
_________________ Pássovec AFN varoš EX: felda AEE
diagnostika koncernu, resety, nastavení, opravy VW HEX-CAN i KKL, 2x2
|
5.8.10, 09:00 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Radek19_ae
|
No když už ste to oživili: problém stále přetrvává, sníamč teploty a tlaku nas. vzduchu sem měl zas venku, když ho ohřeju tak ve VAGu teplota roste, zchladím ho, teplotak lesá, NTC funguje...pak sem ho nasadil a ve vagu sem tam přeskočí teplota -40°, což jestli nikomu není jasné, tak to je spuštění nouzáku ale pak se tam hned vrátí aktuální teplota, i když se mi zdá že ukazuje více stupnů to čidlo, těžko číct, zase je to v motor,. prostoru, kde je teplej než v okolí...včera večer v dešti auto neškubalo, pustil jsem plyn a plynule padaly otáčky, jak se ohřálo na provozní teplotu, tak azse začalo škubat...mám nabídku na toto čidlo za dobrý peníz, tak to asi zkusím jinak neřešitelný problém
_________________ Pássovec AFN varoš EX: felda AEE
diagnostika koncernu, resety, nastavení, opravy VW HEX-CAN i KKL, 2x2
|
27.9.10, 14:52 |
|
|
Fileťák 1,6
|
Re: Felda 1.6 cukání, prdění z výfuka
Napiš pak výsledek, mám stejný problém, ale nedělá to až tak výrazně (dá se to přežít)
_________________ Felda 1,6 r.v. 97
|
12.10.11, 15:33 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já měl dneka rýno 1,3a pocukávala zkusil jsem všechno možné,když jsem odpojil třetí vstřik tak to bylo trošku jiné a byl to vstřik málo stříkal i kapal
|
12.10.11, 17:48 |
|
|
Fileťák 1,6
|
Muj problem byly svicky ....
_________________ Felda 1,6 r.v. 97
|
22.9.12, 11:10 |
|