Nechápu co máte proti HTP motoru
Autor |
Zpráva |
deekay
Voditelj brodice
|
Šemik píše: I 120ka může být dobrý rodinný vůz, když sem přijde McLukas jistě poreferuje
šemik ty si proste idealista
musis priznat ze ked mas na vyber auto so 6 airbagmi a tuhou konstrukciou a auto so ziadnymi airbagmi tak ktoremu autu zveris svoje potomstvo a milovanu rodinu? nie ze by si bol zly sofer
mne je len smutno ze kazdemu su zrazu skodovky a favority zle a pozeraju sa povysenecky...
kolko krat vas odviezli na dovolenku? v zime do prace? kolko ste mali prvych aut? a vtedy vam boli dobre... je to presne ako s dochodcami, ked vam zostarnu rodicia ktory vas vychovali a zivili, date ich prec bez mihnutia oka?
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
Naposledy upravil deekay dne 1.6.08, 16:11, celkově upraveno 1
|
1.6.08, 16:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Majlanky píše: Ja bych tohle tema smazal pac je to o hovne a lepej se sem hovada co nemaj co rict... Uz aby virt bezel a byl klid...
Klid, nenadavej, a nejsou z virtu
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
1.6.08, 16:10 |
|
|
Braver
|
Tak diky za pobaveni a treba nekdy na silnici ahoooj
|
1.6.08, 16:10 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Braver píše: ..protoze nejsem blbej a ...
Jo?
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
|
1.6.08, 16:11 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Matthes píše: Majlanky píše: Ja bych tohle tema smazal pac je to o hovne a lepej se sem hovada co nemaj co rict... Uz aby virt bezel a byl klid... Klid, nenadavej, a nejsou z virtu
No a odkud teda sou? Nenadavam
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
|
1.6.08, 16:11 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Majlanky píše: No a odkud teda sou? Nenadavam
Skodahome
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
1.6.08, 16:12 |
|
|
florisimo
|
já jsem dělal ve Fobii autoškolu, ten A sloupek byl strašnej, aby se člověk rozjel musel pedál hodně prošlápnout, záviděl jsem těm, co dělali autoškolu v Octavce, ta se nedá srovnávat. Naštešstí jsem autoškolu udělal a pak začal jezdit se svým formanem. Byla to strašná uleva, volantem jde točit stejně jako ve fabce s posilovačem, výhled je mnohem lepší, A sloupek je asi tak poloviční, a hlavně je trochu slyšet motor, což u fabie nebyl a strašně mě to znervoznovalo. O mladých klucích co mají novou fobii co jim koupili rodiče si myslím svý. Určitě toužili mít auto podle svých představ a rodiče jim koupili tohle, ted jsou nasraní že to houby jede a tak si vyrývají vztek na starých škodovnách, který ještě tak tak předjedou. Počkejte až budou mít najetý to co naše škodovky, ty motory budou hotovy, těžký auto, slabý motor, rychlí styl jízdy udělají své... Pokud se zvyšuje jen hmotnost vozu, obsah a výkon zůstává stejný, motor bude pěkně makat a makat až vyplivne. Je to prostě spotřebák, co si budem nalhávat, ještě k tomu za takový nekřestanský prachy, já bych to před barákem mít rozhodně nechtěl!!!
_________________ Škoda forman 135,5LS r.v.92 pohon LPG
|
1.6.08, 16:12 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Šemik píše: I 120ka může být dobrý rodinný vůz, když sem přijde McLukas jistě poreferuje
no... jenže i když je 120 sebelepší, tak po pár stovkách kilometrů je z ní člověk prostě unavenej. Vyšší hluk, jak motoru, tak aerodynamický, vyšší síly nutné na ovládání vozu, a když připočítám nutnost furt točit volantem, hlavně za větru, je to méně pohodlné. To prostě ve fabii není. Do šajtrpáky můžeš strkat jedním prstem, a v autě je bez ohledu na instalovaný motor ticho. Nikdo nemůže 120kám odepřít jejich vlasntosti, mě se to řídí taky pěkně, ale ... tyhle nový auta se prostě řídí daleko líp.
Naposledy upravil Vít dne 1.6.08, 16:14, celkově upraveno 1
|
1.6.08, 16:13 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
mier a lasku, idem si
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
|
|
MATTESS
|
deekay píše: Šemik píše: I 120ka může být dobrý rodinný vůz, když sem přijde McLukas jistě poreferuje šemik ty si proste idealista musis priznat ze ked mas na vyber auto so 6 airbagmi a tuhou konstrukciou a auto so ziadnymi airbagmi tak ktoremu autu zveris svoje potomstvo a milovanu rodinu?
líp bych to asi nenapsal
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
MATTESS píše: deekay píše: Šemik píše: I 120ka může být dobrý rodinný vůz, když sem přijde McLukas jistě poreferuje šemik ty si proste idealista musis priznat ze ked mas na vyber auto so 6 airbagmi a tuhou konstrukciou a auto so ziadnymi airbagmi tak ktoremu autu zveris svoje potomstvo a milovanu rodinu? líp bych to asi nenapsal
staci sa pozriet kolko ludi predava Ford Capri z "rodinnych dovodov"
iny snad ani nemoze byt, ktory normalny chlap by tu nadheru predal
|
1.6.08, 16:16 |
|
|
CROWACK
|
Vít píše: Šemik píše: I 120ka může být dobrý rodinný vůz, když sem přijde McLukas jistě poreferuje no... jenže i když je 120 sebelepší, tak po pár stovkách kilometrů je z ní člověk prostě unavenej. Vyšší hluk, jak motoru, tak aerodynamický, vyšší síly nutné na ovládání vozu, a když připočítám nutnost furt točit volantem, hlavně za větru, je to méně pohodlné. To prostě ve fabii není. Do šajtrpáky můžeš strkat jedním prstem, a v autě je bez ohledu na instalovaný motor ticho. Nikdo nemůže 120kám odepřít jejich vlasntosti, mě se to řídí taky pěkně, ale ... tyhle nový auta se prostě řídí daleko líp.
Ovládácí síly čeho? Brzdy mi jdou stejně lehce jako na jakýmkoli jiným autě, řadit jedním prstem neumím ani na fóbiji a nutnost furt točit volantem vzniká z toho že má někdo vylágrovaný svisláky nebo řízení...že je htp tišší to nepopírám, ale zase ta frekvence ve které se ten zvuk motoru pohybuje... ...třeba oktávie I se mi řídí daleko hůř než 120 protože má děsně necitlivej posilovač, nulová zpětná vazba...a kolíbe se na silnici jako žebřiňák...
Těma ovládacíma sílama jsi myslel fazola ne? Ty maj těžkej předek a točit na místě volantem je posilovna jak jezdit s V3S
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
1.6.08, 16:28 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
vsetko je zvyk
|
1.6.08, 16:32 |
|
|
bitmap
|
CROWACK píše: Těma ovládacíma sílama jsi myslel fazola ne? Ty maj těžkej předek a točit na místě volantem je posilovna jak jezdit s V3S
Nahodou, kdyz ma clovek v poradku rizeni, nezarezle spodni cepy,nova loziska horniho ulozeni a 165 gumy, tak to neni zadna tragedie, ale skodovka je holt skodovka, ten motor na spatne strane je pri toceni na miste znat
|
1.6.08, 16:34 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
CROWACK píše: Vít píše: Šemik píše: I 120ka může být dobrý rodinný vůz, když sem přijde McLukas jistě poreferuje no... jenže i když je 120 sebelepší, tak po pár stovkách kilometrů je z ní člověk prostě unavenej. Vyšší hluk, jak motoru, tak aerodynamický, vyšší síly nutné na ovládání vozu, a když připočítám nutnost furt točit volantem, hlavně za větru, je to méně pohodlné. To prostě ve fabii není. Do šajtrpáky můžeš strkat jedním prstem, a v autě je bez ohledu na instalovaný motor ticho. Nikdo nemůže 120kám odepřít jejich vlasntosti, mě se to řídí taky pěkně, ale ... tyhle nový auta se prostě řídí daleko líp. Ovládácí síly čeho? Brzdy mi jdou stejně lehce jako na jakýmkoli jiným autě, řadit jedním prstem neumím ani na fóbiji a nutnost furt točit volantem vzniká z toho že má někdo vylágrovaný svisláky nebo řízení...že je htp tišší to nepopírám, ale zase ta frekvence ve které se ten zvuk motoru pohybuje... ...třeba oktávie I se mi řídí daleko hůř než 120 protože má děsně necitlivej posilovač, nulová zpětná vazba...a kolíbe se na silnici jako žebřiňák... Těma ovládacíma sílama jsi myslel fazola ne? Ty maj těžkej předek a točit na místě volantem je posilovna jak jezdit s V3S
ani ne, s tím problém nemám, používám totiž věci, jako je olej na mazání a pumpička na foukání gum , ten motor rozhdoně není těžký
ve 120 to možná půjde taky všecko celkem pohodlně, ale takovoíu jsem ještě neřídil
|
1.6.08, 16:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|