Autor |
Zpráva |
MOLSO
|
Číslo motora ...
takže problémik ... kúpil som motor 742.136, avšak je na ňom prebúchané číslo na formu XXXXXXXXX/7* - asi ho niekto použil do 130ky. Podarilo sa mi zapísať do TP typ motora 742.136, avšak ád by som aby som to mal všetko v poriadku a aby bolo moje auto nenapadnuteľné. Rozhodujem sa nad týmito variantami :
- číslo úplne zrušiť, nechať voľnú plochu pre číslo a blok nechať opieskovať (pieskovanie chcem v každom prípade - blok je zapatlaný nejakou červenou farbou (hustotunynk pyčo) a pri kontrolách argumentovať chýbajúce číslo tým, že je to úplne nový blok z nejakej zapadlej mototechny alebo niečo na ten spôsob
- možnosť 1 akurát do spodného riadku naraziť 136 a argumentovať to isté
- zrušiť 130kové jednoriadkové číslo a naklepať tam nejaké číslo a do druhého riadku 136 - bude to vyzerať ako originál číslo. Problémom je ale vyrazenie škoda znaku a hviezdičky a takisto rozteče medzi číslami a udržanie roviny riadku.
Čo by ste robili vy ?
_________________ Draxo 105 L ... smädné kone Šporhelt 120L - samochodné približovadlo LPG
|
21.11.09, 23:31 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
darklord
|
normalne rozklep to cislo co tam je, zrovnaj to a hotove. maximalne mozes urobit to ze skocis na urad a spytas sa co robit ked ma novy blok...
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
21.11.09, 23:35 |
|
|
darklord
|
mas zapisanu 136ku v uzovke? jako sa ti to podarilo? ja chcem do rapida 135ku... :/
|
21.11.09, 23:36 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
darklord píše: mas zapisanu 136ku v uzovke? jako sa ti to podarilo? ja chcem do rapida 135ku... :/
netvrdil si že hliník tam nemá co dělat ?
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
22.11.09, 08:08 |
|
|
darklord
|
sadra: no tak skladat 1.4 do liatiny asi nebude to prave orechove (ale aj tak neverim tomu ze by mi 135 u nas v ZA zapisali)
|
22.11.09, 10:54 |
|
|
Kristensen
|
Pokud by jsi koupil novej blok tak by na něm mělo být alespoň vyraženo 742.136 číslama o správné velikosti a jen v horní polovině nálitku pro toto číslo, jinak na pískování se hodně dobře připrav protože se za žádnou cenu nesmí dostat nic nikde dovnitř ani do žádnýho kanálku do ničeho, protože jinak máš zaručený budoucí problémy.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
22.11.09, 10:59 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
jednou na technické vymysleli jak to neudělat
a na úřadě taky pořád telefonovali a telefonovali co číslem motoru co nesedí, tak jsem jim přitáhl papír ze škodovky že ten motor je stejný jak co tam má být a od výrobce jak to mají dělat no nakonec zaevidovali typy motorů dva
prostě vymýšleli unikátní hovadinu až ji fakt vymysleli fico s francem každý si prosadil své a světe div se felicie se dvěma motory miloš
Naposledy upravil slovacek.milos dne 22.11.09, 11:20, celkově upraveno 1
|
22.11.09, 11:13 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
22.11.09, 11:15 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Sadra17 píše: :lol:
to je ten borec na STK jak jsem kdysi psal že jsem dělal přestavbu feldy z nákladní na osobní a on mi řekl že na takou prasárnu se nebude ani dívat a při kontrole si zakrýval oči
v metalexu běžná každodenní záležitost povolená MDS miloš
|
22.11.09, 11:26 |
|
|
MOLSO
|
Kristensen píše: Pokud by jsi koupil novej blok tak by na něm mělo být alespoň vyraženo 742.136 číslama o správné velikosti a jen v horní polovině nálitku pro toto číslo, jinak na pískování se hodně dobře připrav protože se za žádnou cenu nesmí dostat nic nikde dovnitř ani do žádnýho kanálku do ničeho, protože jinak máš zaručený budoucí problémy.
takže by tam stačilo naraziť 742.136 do horného riadku a stačil by argument že blok je nový ? Kamarát kúpil nový blok a nalaitok na číslo ma prázdny nemá tam nič vyrazené a vraj ani nebude nič raziť ked sa čislo neeviduje.
ohladne pieskovania to mam premyslene - bude sa pieskovat zložený motor, všetko zabezpečené a nakoniec sa to celé rozoberie a čistý blok sa ešte vyčistí wapkou atd ...piesok nemá šancu.
_________________ Draxo 105 L ... smädné kone Šporhelt 120L - samochodné približovadlo LPG
|
22.11.09, 15:32 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
číslo motoru se neevidije ale na stk kontrolují typ motoru a ten musí sedět jinak musíš umět nebo letíš miloš
|
22.11.09, 16:22 |
|
|
škodař
|
nezmatkuj je to origo já mám 135 a tam je to taky jednořádkově oni maj na technický tabulky kde to vyčtou pokud to není teda přeražený z jinýho motoru to číslo třeba na 130ce mám dvouřádkovej blok atam je napsaný 130 na 136to taky mám záleží na roku
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
22.11.09, 16:42 |
|
|
MOLSO
|
akurat sranda je v tom že 135 136 sa nikdy jednoriadkové číslo nerobilo a ja tam mam dost ožralecky narazené 130kové číslo tj xxxxxx/7
|
22.11.09, 17:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|