škoda felicia 1.3 r.v. 1995
Autor |
Zpráva |
pinkvik
|
škoda felicia 1.3 r.v. 1995
zdravím, chtěl bych se zeptat: nastartoval sem auto a potom sem zařadil rychlost a aniž bych sem se chtěl rozjet, tak sem omylem pustil spojku a auto my samozřejmě chcíplo a po dalším nastartování už nechytlo. startér se točí a baterie není vybita, nevíte co by to mohlo být?? předem děkuji za odpověď.
|
29.10.10, 12:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jiri
|
to s tim nema nic spolecneho mozna ti tim razem nekde neco vypadlo....kabel nebo tak
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
29.10.10, 12:23 |
|
|
pinkvik
|
a jaký kabel máš třeba namysly??
|
29.10.10, 12:25 |
|
|
CROWACK
|
no to budeš muset otevřít kapotu a zjistit sám, jaký kabel...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
29.10.10, 13:03 |
|
|
pinkvik
|
no promiň, ale to by mě ani ve snu nenapadlo.
mě spíš zajímá který by to mohl být, abych šel třeba na jisto a nicméně pod kapotu sem se už díval. nemůže to třeba být rozdělovačem??
|
29.10.10, 13:10 |
|
|
CROWACK
|
no, kouli ještě nemám, ale můžeš postupovat podle věkovitého schématu "buď není CO zapálit, nebo není ČÍM zapálit"...takže se napřed podívám, jestli injektor stříká benzín na klapku při startování, a když jo, tak jdu na svíčky...nejiskří, tak postupuju od nich přes VN k NN a tak dále až objevím závadu a podaří se mi nastartovat...
|
29.10.10, 13:18 |
|
|
Jiri
|
no to muze byt skoro vsechno....to musis pokoukat jak pise nade mnou nejdriv zkus jiskru pokud jiskri tak zkotrolovat jestli bezi cerpadlo...a tak...jen na rychlo zkus pohejbat s konektorem na snimaci otacek je nahore na prevodovce ma tri draty
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
29.10.10, 14:01 |
|
|
Jiri
|
CROWACK píše: no, kouli ještě nemám, ale můžeš postupovat podle věkovitého schématu "buď není CO zapálit, nebo není ČÍM zapálit"...takže se napřed podívám, jestli injektor stříká benzín na klapku při startování, a když jo, tak jdu na svíčky...nejiskří, tak postupuju od nich přes VN k NN a tak dále až objevím závadu a podaří se mi nastartovat...
obcas se stane ze ve valci je co zapalit a je i cim..ale stejne to nejede mel sem octavku RS sla do 3000tis a pak ani ho**o jako kdyz ustrihne presne ve 3tis, zadna zavada v pameti, a problem by uvolnena vypln v podbehu a ucpavalo to sani...takze taky jeste treba kontrola pruchodnosti sani ale pochybuju ze u toho bmm tam neco vlitne tam je ovlanej filtrbox a dostatecne nahore
|
29.10.10, 14:03 |
|
|
pinkvik
|
tak vám děkuji za snahu, ale jsem lama, tak že mohu zkusit jen ty svíčky a rozdělovač jinak nevím co s čím souvisí. Můj automechanik je momentalně na delší dobu zaneprázněn, tak že mi taky nepomůže, ale přesto díky.
|
29.10.10, 14:19 |
|
|
CROWACK
|
kdybys napsal odkud jsi, možná by bylo pomoci...
|
29.10.10, 14:32 |
|
|
Jiri
|
pinkvik píše: tak vám děkuji za snahu, ale jsem lama, tak že mohu zkusit jen ty svíčky a rozdělovač jinak nevím co s čím souvisí. Můj automechanik je momentalně na delší dobu zaneprázněn, tak že mi taky nepomůže, ale přesto díky.
zkus to cidlo otacek obcas to dela problemy jak sem psal je na prevodovce nahore konektor se tremi draty nic jineho tam neni kdyz poznas svicku poznas i tohle...pokud ne tak to zavri a pockej na mechanika tot muj nazor
|
29.10.10, 15:45 |
|
|
pinkvik
|
CROWACK píše: kdybys napsal odkud jsi, možná by bylo pomoci...
jsem z plzně
|
29.10.10, 19:23 |
|
|
CROWACK
|
Tak Prachmatické město je pro mě poněkud z ruky...
|
29.10.10, 19:25 |
|
|
pinkvik
|
Jiri píše: pinkvik píše: tak vám děkuji za snahu, ale jsem lama, tak že mohu zkusit jen ty svíčky a rozdělovač jinak nevím co s čím souvisí. Můj automechanik je momentalně na delší dobu zaneprázněn, tak že mi taky nepomůže, ale přesto díky. zkus to cidlo otacek obcas to dela problemy jak sem psal je na prevodovce nahore konektor se tremi draty nic jineho tam neni kdyz poznas svicku poznas i tohle...pokud ne tak to zavri a pockej na mechanika tot muj nazor
zkoušel sem už i svíčky a to čidlo je v poho. už nevím co by to mohlo být.
|
30.10.10, 10:25 |
|
|
Jiri
|
psal jse ti at zjistis jiskru...jde nebo ne?
|
30.10.10, 10:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|