Autor |
Zpráva |
darkblack
|
Auto nestartuje -pomoc-
Ahoj, muj favorit r94 135 lxi nechce nestartovat, kontrolky sviti jako normalne, starter se toci, startuju se spojkou a pridavam plyn a jako kdyby uz to chtelo naskocit a nic.... myslime si s kolegama, ze to je palivovym cerpadlem, ale nejsme si jisti samozdrejme, protoze vse funguje jak ma jenom to nenaskoci proste story: jel jsem na pumpu pro benzin, dojedu tam naprosto bez problemu a natankuju benzin (prekontroloval jsem, ze to byl natural 95), vse v poho, nastoupil jsem a ihned se objevila zavada uvedena vyse. poradte prosim, auto mam v brne, jsem z prerova a vubec nevim co s tim, dekuji JARDA
|
18.6.11, 01:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
Re: Auto nestartuje -pomoc-
Voda v benzinu?
|
18.6.11, 04:10 |
|
|
gokralik
|
Když zapneš zapalování, je slyšet od zadní pravé sedačky bzučení trvající tak 5s?
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
18.6.11, 13:13 |
|
|
michalkatka
|
karbec, alebo BMM
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
18.6.11, 13:19 |
|
|
varok
|
Když má napsané 135 LXi a r.v. 94, tak to bude asi BMM, ne? Zkusil bych vyměnit snímač otáček.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
19.6.11, 04:08 |
|
|
michalkatka
|
to je predpoklad, ale tým značením som si nie istý, preto sa pýtam...
ak je to BMM v prvom rade ten hall na prevodovke, potom čerpadlo, vstrekovač, regulátor tlaku...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
19.6.11, 08:42 |
|
|
darklord
|
darkblack: ak mas cas na to dneska/zajtra do 14 hod hodit oko, mozem zobrat nejake najcastejsie kazive diely (hall) a skusit to nahodit.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
19.6.11, 09:19 |
|
|
darkblack
|
Darklord: budu v Brne v 13:00, jestli mas jeste cas tak by jsem to urcite bral. Moje cislo 777 636 843
|
20.6.11, 11:26 |
|
|
darkblack
|
Trady: bral jsem na shellce v kralove poli. Tamje snad kvalitni, ale vyloucit nemohu. Gokralik: to neslysim, ale nebylo to slyset nikdy. Michalkatka
|
20.6.11, 11:32 |
|
|
darkblack
|
Michalkatka: nejsem si jisty, nemam u sebe velky technicak, auto nemam dlouho.
|
20.6.11, 11:35 |
|
|
Martin91
|
otevři motor a podívej se jestli máš filtr-box kulatej nebo šišatej...a nebo jestli na levém podběhu v motorovém prostoru je řídící jednotka ...tam jak je nádobka na ostřikovače a expazní nádobka...pokud tam je tak je to BMM a pokud ne tak je to karburátorová verze ...
_________________ Š 100L http://martin91.rajce.idnes.cz/S100_-_Stovecka Š 110R http://martin91.rajce.idnes.cz/Skoda_110R_,,eRko Š 136GL http://martin91.rajce.idnes.cz/Smoula/ Š Favorit, VW Caddy, Octavia III.
|
20.6.11, 12:06 |
|
|
darkblack
|
Naposledy upravil darkblack dne 20.6.11, 14:47, celkově upraveno 2
|
20.6.11, 13:49 |
|
|
buldozerxxx
|
ja bych to typoval na trafo(rikam tomu civka).-) ..byl jsem svedkem felicie jednobodove ktera ke mne prijela..v pohode chcipnul a uz nenatocil...jako koukali jsme jak pitomy....ale docela bych na to sazel..
|
20.6.11, 14:36 |
|
|
darklord
|
To je divne. Cerpadlo normalne vrci, iskru hadze peknu a nic. Studene nam to sice chytlo (startovalo sa s plnym plynom), potom to chytlo este raz a odvtedy bez sance. Benzin na klapku strieka. Co dalej?
Este ma napada zobrat stroboskop a skusit bliknut kedy pali prvy valec, pretoze sa mi nejak nezdala zakladna poloha rozdelovaca (ked sme to mali natocene tak to nejak divne mlatilo)
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
20.6.11, 18:13 |
|
|
Capricorn
|
Já si nemůžu pomoct, ale podle těch projevů na videu mě připadá že tam jde moc paliva... (regulátor tlaku paliva v háji? ) Což by snad vysvětlovalo i to že to za studena chytilo, ale pak už ne. Ale je to jen domněnka - BMM neznám tak dobře.
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
20.6.11, 19:22 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|