|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Kikan
|
Otáčky motoru
Včera mi nastal problém. Při nastartování motoru mám nízké otáčky (motor se drží tak, tak), asi kolem 500 - 600 ot./min. Když plyn prošlápnu tak otáčky padají strašně pomalu. Mám nějaké teorie o problému, ale chci slyšet Vaše názory.
_________________ Škoda Forman 135GLX - 43kW BMM, r.v. 1993
|
19.12.06, 17:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
tak tady bych hledal problém v elektronice
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
19.12.06, 19:48 |
|
|
Kikan
|
Tak to my je taky jasné že problém bude asi v elektronice. V každém případě zajedu na diagnostiku. Ještě jedna věc - nemám to ověřené, ale dělá to jen při teplém motoru.
|
19.12.06, 21:29 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
názorů tu zazní mnoho nech si přečíst pamět a před tím bych si vyčistil klapku, tím nic nepokazíš, tam může být i kombunovaná závada, teplota motoru, spínač volnoběhum španý snímač polohy klapy, a pak mechanika prasklá guma pod klapkou je to těžko musíš pátrat miloš
|
19.12.06, 22:25 |
|
|
Kikan
|
Zítra se chystám vyčistit tu klapu a abych se přiznal to jsem ještě nedělal. Tak jestli někdo máte nějaké rady, tak sem s nimi. Předpokládám že tam bude třeba výměna nějakých těsnění - jsou nějaké sady?
|
5.1.07, 20:30 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|