Objevil jsem na netu jeden obrázek a pořád mi vrtá hlavou, jak je zde vyřešená váha vzduchu u škody felicie 1.3 BMM ... Tak jestli by mi to někdo vysvětlil - viz. foto.. Děkuju Tom
22.6.13, 20:30
Reklama
Reklama
Veteranista
Junior TW team
Re: Potřebuju poradit s váhou vzduchu
A co přesně chceš na tom vysvětlovat?Co se ti nezdá?
Když máš originál airbox tak ti z něho vede vývod, pak máš váhu vzduchu a vede dál až dolu do předního nárazníku a v tutom případě je airbox postranách uřízlej podle filtru a všechno okolo odstraněno, tak mě zajímá, jak se vyřešila ta váha vzduchu, nebo kam se poděla .....
22.6.13, 22:26
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
kde si přišel na váhu vzduchu tu felicie nikdy neměla
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
23.6.13, 00:26
Lamač
Asi nejaka urban legenda.Favo ani felda váhu vzduchu nikdy nemali.Jediné čo tam je je snímač teploty nasávaného vzduchu.TommyP to čo uvádzaš ty,je len termoklapka na púštanie teplého vzduchu od výfuku.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 68 návštevníků