|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
roman heller
|
Jaký předstih
Zdárek....Potřebuju někde zjistit jaký předstih má favorit při 1 500 a 2000 otáčkách........já na tom upraveným mám volnoběh
právě mezi 1 500 - 2000 otáčkách a je blbost na to dávat předstih 0 - 5 stupňů který se dává při volnoběhu kde nezaSAHUJE ODSTŘEDIVÁ REGULACE.tU PODTLAKOVOU MÁM ODPOJENOU.Díky......
|
6.3.07, 11:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Martin
|
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
6.3.07, 12:10 |
|
|
roman heller
|
Martin píše: http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=123
Tak to je super.Díky moc Martine........
|
6.3.07, 12:36 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
roman heller píše: Martin píše: http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=123 Tak to je super.Díky moc Martine........
ještě romane když to ladíš tak zkus taky kolik to jede, pokud z toho dostaneš 115-125 tak ten rozdělovač nestojí za nic, v posledním období jsem tak měnil hodně, a jedině pal miloš
|
6.3.07, 15:49 |
|
|
roman heller
|
slovacek.milos píše: roman heller píše: Martin píše: http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=123 Tak to je super.Díky moc Martine........ ještě romane když to ladíš tak zkus taky kolik to jede, pokud z toho dostaneš 115-125 tak ten rozdělovač nestojí za nic, v posledním období jsem tak měnil hodně, a jedině pal miloš
jasně,jenže pořád přemýšlím o výměně rozdělovače....mám tam z 120tky a daný jiný pružinky v odstředivce.....chtěl bych tam dát z fáva origoš pal bez úpravy pružin....problém byl také v tom jak sem psal že mi motor běhá na volnoběh 1500 - 2000ot a nevěděl sem jaký na to mám dát předstih protože základní se dává při normálním volnoběhu a né při zvýšených otáčkách...
|
6.3.07, 15:53 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
roman heller píše: slovacek.milos píše: roman heller píše: Martin píše: http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=123 Tak to je super.Díky moc Martine........ ještě romane když to ladíš tak zkus taky kolik to jede, pokud z toho dostaneš 115-125 tak ten rozdělovač nestojí za nic, v posledním období jsem tak měnil hodně, a jedině pal miloš jasně,jenže pořád přemýšlím o výměně rozdělovače....mám tam z 120tky a daný jiný pružinky v odstředivce.....chtěl bych tam dát z fáva origoš pal bez úpravy pružin....problém byl také v tom jak sem psal že mi motor běhá na volnoběh 1500 - 2000ot a nevěděl sem jaký na to mám dát předstih protože základní se dává při normálním volnoběhu a né při zvýšených otáčkách...
tak co já mám tabulky a v počítači údaje tak tam jsou základní, při volnoběhu i při různých otáčkách, no řeknu ti když to tak ladím tak se mi zdá že je to pěkná kravina a co papír to rozdíl, můj názor je dlouhodobý výzkum sklíč č l0 a malý šoubovák v kapse miloš
|
6.3.07, 16:09 |
|
|
Drak
|
Nebo si stáhni volnoběh na 750, pokud se udrží motor v chodu, nevím, co máš za úpravy, nastav si předstih na volnoběh a zase zvedni točky tak jak chceš.
|
6.3.07, 17:19 |
|
|
roman heller
|
Drak píše: Nebo si stáhni volnoběh na 750, pokud se udrží motor v chodu, nevím, co máš za úpravy, nastav si předstih na volnoběh a zase zvedni točky tak jak chceš.
Jakmile pujdu dolu s otáčky na volnoběh třeba na těch 800 tak motor strašně škube a běhá dost nepravidelně a na stroboskopu ti lítá předstih jak blázen......a nepoznáš nic.....
|
6.3.07, 17:39 |
|
|
Drak
|
u těch toček, co máš ty, počitám mezi 5-10 stupňů, ale stroboskopem to povětšinou stojí za prd, jak psal miloš, nastavit podle sluchu, projet, posunout dopředu, projet, posunout dozadu, projet a pak štelovat podle toho, kterým směrem to bylo nejlepší.
|
6.3.07, 17:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|