|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
čambis
|
 Motor chrčí
Zdravím Vás a rád bych poprosil o radu. Když přidám trochu víc plynu tak mi prijde jako by se motor dusil, a chrčí. Jak kdyby nemohl sát nebo tak nejak mi to prijde. myslite ze to bude palivové čerpadlo?
a nahodou neměli byste kontakt na nejakeho sikovneho cloveka v praze kdo by se pres vikend podival na auto a dal dokupy co by bylo potřeba za nějaky rozumný peníz. Díky
|
| 27.3.06, 11:13 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
 Re: Motor chrčí
čambis píše: Zdravím Vás a rád bych poprosil o radu. Když přidám trochu víc plynu tak mi prijde jako by se motor dusil, a chrčí. Jak kdyby nemohl sát nebo tak nejak mi to prijde. myslite ze to bude palivové čerpadlo?
a nahodou neměli byste kontakt na nejakeho sikovneho cloveka v praze kdo by se pres vikend podival na auto a dal dokupy co by bylo potřeba za nějaky rozumný peníz. Díky
v prvom rade čo máš za auto? najpravdepodobnejšia je nízka hladina paliva v karburátore, alebo chudobná zmes...
|
| 27.3.06, 11:53 |
|
 |
|
čambis
|
mam felicii 1,3 - palivo beru natural 95
|
| 27.3.06, 12:08 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
čambis píše: mam felicii 1,3 - palivo beru natural 95
tak to je iná reč, chce to diagnostiku, ale typoval by som to na potenciometer škrtiacej klapky, alebo ucpaný katalyzátor, výfuk, vadná lambda, detonačné čidlo...
|
| 27.3.06, 12:12 |
|
 |
|
Návštěvník
|
sakra člověče ty dokažeš pokazit naladu, jsem doufal ze to budestačit vymenit palivovej filtr a bude klid ale vypsal jsi vecí o kterých ani nevím k čemu jsou  )
|
| 27.3.06, 15:00 |
|
 |
|
michalkatka
|
Anonymous píše: sakra člověče ty dokažeš pokazit naladu, jsem doufal ze to budestačit vymenit palivovej filtr a bude klid ale vypsal jsi vecí o kterých ani nevím k čemu jsou  )
palivový filter by to tiež mohol byť, ale to je veľmi malá pravdepodobnosť... do vyžších otáčok pri zátaži to ide ochotne?
|
| 27.3.06, 15:18 |
|
 |
|
Návštěvník
|
jo jo vytočit to jde i to jede jen to chrčí. ale už to pomalu šteluju k tomu že to dam na jarní prohlídku a uvidím co tam najdou.
|
| 27.3.06, 15:42 |
|
 |
|
michalkatka
|
Anonymous píše: jo jo vytočit to jde i to jede jen to chrčí. ale už to pomalu šteluju k tomu že to dam na jarní prohlídku a uvidím co tam najdou.
na tých motoroch veľa nenašteľuješ, motormanagment je riadený procesorom... a bez "wagu" nezistíš a neurobíš takmer nič...
|
| 27.3.06, 15:48 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |