Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 13:53

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
 Motor chrčí 
Autor Zpráva
Příspěvek Motor chrčí
Zdravím Vás a rád bych poprosil o radu. Když přidám trochu víc plynu tak mi prijde jako by se motor dusil, a chrčí. Jak kdyby nemohl sát nebo tak nejak mi to prijde. myslite ze to bude palivové čerpadlo?

a nahodou neměli byste kontakt na nejakeho sikovneho cloveka v praze kdo by se pres vikend podival na auto a dal dokupy co by bylo potřeba za nějaky rozumný peníz. Díky

27.3.06, 10:13
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: Motor chrčí
čambis píše:
Zdravím Vás a rád bych poprosil o radu. Když přidám trochu víc plynu tak mi prijde jako by se motor dusil, a chrčí. Jak kdyby nemohl sát nebo tak nejak mi to prijde. myslite ze to bude palivové čerpadlo?

a nahodou neměli byste kontakt na nejakeho sikovneho cloveka v praze kdo by se pres vikend podival na auto a dal dokupy co by bylo potřeba za nějaky rozumný peníz. Díky

v prvom rade čo máš za auto? najpravdepodobnejšia je nízka hladina paliva v karburátore, alebo chudobná zmes...

27.3.06, 10:53
Příspěvek 
mam felicii 1,3 - palivo beru natural 95

27.3.06, 11:08

Příspěvek 
čambis píše:
mam felicii 1,3 - palivo beru natural 95

tak to je iná reč, chce to diagnostiku, ale typoval by som to na potenciometer škrtiacej klapky, alebo ucpaný katalyzátor, výfuk, vadná lambda, detonačné čidlo...

27.3.06, 11:12
Příspěvek 
sakra člověče ty dokažeš pokazit naladu, jsem doufal ze to budestačit vymenit palivovej filtr a bude klid ale vypsal jsi vecí o kterých ani nevím k čemu jsou :o)

27.3.06, 14:00

Příspěvek 
Anonymous píše:
sakra člověče ty dokažeš pokazit naladu, jsem doufal ze to budestačit vymenit palivovej filtr a bude klid ale vypsal jsi vecí o kterých ani nevím k čemu jsou :o)

palivový filter by to tiež mohol byť, ale to je veľmi malá pravdepodobnosť... do vyžších otáčok pri zátaži to ide ochotne?

27.3.06, 14:18
Příspěvek 
jo jo vytočit to jde i to jede jen to chrčí. ale už to pomalu šteluju k tomu že to dam na jarní prohlídku a uvidím co tam najdou.

27.3.06, 14:42

Příspěvek 
Anonymous píše:
jo jo vytočit to jde i to jede jen to chrčí. ale už to pomalu šteluju k tomu že to dam na jarní prohlídku a uvidím co tam najdou.

na tých motoroch veľa nenašteľuješ, motormanagment je riadený procesorom... a bez "wagu" nezistíš a neurobíš takmer nič...

27.3.06, 14:48
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 8 ]