Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 07:40

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 teče olej z motoru kolem řemenice, co s tim??? 
Autor Zpráva
Příspěvek teče olej z motoru kolem řemenice, co s tim???
Prosím o radu mam 120l M ale motor ze škody 110. začal mi téct olej kolem řemenice. U novějších modelů je v rozvodovém víku gufero, to jsem měnil na jiném autě to už znám, ale tady žádný gufero není. Nevíte někdo jak a co tam tedy těsní, respektive u mě netěsní?? díky za odpovědi a názory.

16.5.06, 20:16
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Myslím že u škody 110 bol pod víkom rozvodov nejaký rozstrekovací krúžok . Najlepšie bude, keď tam prehodíš víko s guferom zo škody 120
a budeš mať pokoj.

16.5.06, 22:12

Příspěvek 
MAJO píše:
Myslím že u škody 110 bol pod víkom rozvodov nejaký rozstrekovací krúžok . Najlepšie bude, keď tam prehodíš víko s guferom zo škody 120
a budeš mať pokoj.

Musiš vymeniť aj remenicu aj víko s guferom!!! Ozaj, akú máš namontovanú remenicu? - zo Š 120 (jednoradovú) alebo zo Š110 (dvojradovú)? Totiž, ak máš remenicu zo Š 120 a víko rozvodov zo Š110, olej bude tiecť na 99%...remenica Š110 mala tzv. labyrint - systém, kt. zabezpečí, ťže olej sa nedostane von - v podstate akoby naháňal olej späť do motora - preto nebolo potrebné žiadne gufero...

19.5.06, 14:26

Příspěvek 
když to budeš teda měnit tak si rovnou vymněň rozvody

20.5.06, 17:28
Profil Zobrazit autorovy stránky
Příspěvek 
díky, mam tam řemenici dvouřadou ze š 110 a víko je taky ze š 110 rozvody jsou ok jsou tam asi 30 000km jen mi vrtá hlůavou proč to teče a jak to bylo utěsněné předtím, už se mi nechce měnít víko a řemenici, za rok kmončí STK a další asi dělat nebudu, takže holka zůstane na díly. Prostě jde o prïncip proč a jak to opravit opominu li výměnu víka. díky

21.5.06, 20:37
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]