Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 17:25

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 Teplota? 
Autor Zpráva
Příspěvek Teplota?
Můžu poprosit o radu? Na jaře mně najednou začala lítat teplota chlazení. Jedu a mám 80° najednou to během pár sekund vyšplhá na 110° (při zařazení neutrálu slyším jak to vzadu v nádržce bublá) a když se už rozhlížím kde auto zastavím, tak to najednou během asi 5 sekund sleze na 75-80° a nějakou dobu to drží. Jezdím jenom po městě. Nevíte čím to může být? Zatím jsem vyměnil termostat ale dělá to pořád. Mám škodu 105L, r.v.1986, všechno je v ní původní (kromě pár hadiček, baterie a alternátoru).

31.5.06, 17:42
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: Teplota?
Mirek22 píše:
Můžu poprosit o radu? Na jaře mně najednou začala lítat teplota chlazení. Jedu a mám 80° najednou to během pár sekund vyšplhá na 110° (při zařazení neutrálu slyším jak to vzadu v nádržce bublá) a když se už rozhlížím kde auto zastavím, tak to najednou během asi 5 sekund sleze na 75-80° a nějakou dobu to drží. Jezdím jenom po městě. Nevíte čím to může být? Zatím jsem vyměnil termostat ale dělá to pořád. Mám škodu 105L, r.v.1986, všechno je v ní původní (kromě pár hadiček, baterie a alternátoru).

Tipol by som na tesnenie pod hlavou valcov...ale može to byť x iných príčin. Ak je totiž motor pôvodný, tesnenie už je "na padrť"...

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

31.5.06, 19:03

Příspěvek 
no podle me to taky vypada na tesneni pod hlavou, mel sem stejny problem, tak sem se rozhodl po: 3 vymenenych termostatech, 1vicku expanzky, rucnim spinani vetraku a na zkousku i odpojenem okruhu topeni sundat hlavu a nestacil sem se divit-vypada jako by tam byla kyselina misto fridexu. Teda mozna tam byla-ja to uz tak loni koupil :D tak nevim co tam bylo. kazdopadne to uz tam zpatky lit nebudu.

1.6.06, 18:12

Příspěvek 
MNo lidi? Fridex vydrzi 2 roky potom zacne pusobit nejdrive na tesneni a po dalsich 2 letech zacina to bejt v chuji.
Neres jestli je to vse puvodni...vymenit vodu tesneni zabrousit hlavu a jedemeeeeee

1.6.06, 20:32
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 4 ]