Autor |
Zpráva |
Matthes
Hliník navždy.
|
Jonny píše: Ano je to SILENTBLOK ja viem a skusim to este okuknut ,kde by este mohlo byt ukostrenie ?
Prevodovka - motor, hledej medeny prouzek ... Nejcasteji pravy drzak motoru
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
30.4.08, 21:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
Já bych zkusil jen tak provizorně natahnout nový drát a novou kostru přímo od čidla k teploměru, stačí káblík asi 0,75mm. Pokud to bude pořád blbnout tak je nejspíše poškozený budík. Někdy takové věci bývají u fáček. Když jsem měl starší fáčko se tarou palubkou a budíky tak mi taky skákala ručička ale u palivoměru. Vyměnil jsem plovák za nový, natáhl nové káblíky a pořád nic. Nakonec jsem zjistil že je budík v háji. No ale u vás může být i jiná příčina, nevím.
|
3.5.08, 09:41 |
|
|
T-Bag
|
me to auto dela taky, ale tohle ja neresim.. protoze je to prirozeny, je to tim jak termostat prepousti horkou vodu do chladice a na cidlo do motoru se opet dostane voda studena.. tim je ten pokles, pokud myslis intervaly tak po 3-min zhruba
|
14.5.08, 14:51 |
|
|
T-Bag
|
naopak, budik ukazuje pomerne presne
|
14.5.08, 14:52 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Matthes píše: No me dere nervy ze nekdo neni schopen napsat spravne jedno blby slovo ...
taky me to sere, hlavne kdyz nekdo pise mazelina misto vazelina
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
15.5.08, 11:33 |
|
|
Martin
|
Teď si píchnul do vosího hnízda.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
15.5.08, 19:17 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
kachnis píše: Matthes píše: No me dere nervy ze nekdo neni schopen napsat spravne jedno blby slovo ...
taky me to sere, hlavne kdyz nekdo pise mazelina misto vazelina
No, uz sem to naucil Bukaje Jinak mazelina maze zejo ... takze tak
|
15.5.08, 19:19 |
|
|
Šemik
|
Nejlepší je ta Matthesova směs, taková asfaltína
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
15.5.08, 19:21 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Šemik píše: Nejlepší je ta Matthesova směs, taková asfaltína
Jo jak voni po ovoci ... ja nevim co se vam na tom nelibi. Maze to, chrani pred vodou, nejde to umejt a nikdy to neztuhne
|
15.5.08, 19:53 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
neznam, navod sem...
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
15.5.08, 23:12 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
kachnis píše: neznam, navod sem...
Vezmes nadobu a do ni das asfaltovou suspenzi od Paramo, do toho trochu malo A4 a tak 1/4 obsahu asfaltu das A00. Promichas a za staleho michani pomalu lejeme do hajzlu Ne je to fakt supr naterova hmota. Pekne voni a kdyz tim Bukajovi natres drzak motoru tak je z toho velmi stastny
|
16.5.08, 07:00 |
|
|
Drak
|
Tak si vem dlouhej drát, pleskni ho na kostru přímo na baterce, zapni klíček a blinkry a zkus přikostřovat jednotlivý body a uvidíš hned, kde se to uklidní, může to být klidně přechoďák jenom v přístrojovce, kde si kontrolka bere kostru z budíku.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
16.5.08, 16:46 |
|
|
Šemik
|
Taky jsem to už zkoušel, asi to musím označit za normální jev. Budík má svoji extra kostru na karoserii, akumulátor je přikostřen taky solidně, a motor také.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
16.5.08, 16:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|