|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Zkrat na 3 vstřikovacím ventilu Octavie 1,6 55KW motor AEE
Autor |
Zpráva |
František
|
Zkrat na 3 vstřikovacím ventilu Octavie 1,6 55KW motor AEE
Octavie 1,6 ,55KW Motor AEE, 04/97. Po zahřátí motoru se projeví závada podle diag. přístroje -zkrat na kostru na 3 vstřikovacím ventilu.Motor jde na 3 válce.Kolísají vol. otáčky, zhasíná.Ve značkové servisu byla měněna škrtíci klapka.Řešil někdo podobný problém?
|
12.11.09, 13:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
A zkoušels odpojit ten vstřikovací ventil, zda je zkrat ve ventilu nebo v kabeláži? Zkoušels ho vyměnit?
|
12.11.09, 14:33 |
|
|
František
|
zkrat na vstřikovacím ventilu
Zatím jsem ventil neměnil. Zkusím ho přeměřit Změřit vedení k ventilu je problém.Ventil je ovládán řídící jednotkou.Musel bych ho odpojit od řídící jednotky a pak proměřit. Bohužel nemám schema zapojení řídící jednotky.Na který pin je 3 ventil zapojen. F.
|
12.11.09, 17:56 |
|
|
no_-_name
|
u 1.6 AEE na felicii je to na pinu 28
_________________ Mrs. Green
|
12.11.09, 18:27 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
mně se nechce moc přemýšlet ale indicie o zasrané klapce je vstřikovací ventil KO u 1.6,
můžeš ty ventily přehazovat časem se stejně objeví stejná závada vyčistíš klapku a je klid
na vagu v bloku měřených hodnot by při závadě se vstřikem měla bát hodnota úhel klapky tak 15-25 stupnů
na tento problém souvislost klapka a vstřikovač jsm přišel před dvěma lety piblikoval jsem ho a tvůj přiběh čtu poprve miloš
|
12.11.09, 18:53 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|