Autor |
Zpráva |
michalkatka
|
wilson píše: až také jednotuché to nebude, elektriku do dverí mám cez prechodku, nie cez kontakty, takže v posunutí to nebude.... a odpor medzi kostrou a hociktorým zemniacim kontaktom je 0.0-0.1 ohm, takže kostra je 100% ok (ibažeby sa cez pánty tie dvere ukostrovali nedostatočne).
káble: čierny+červený - motorček stierača žltý - špz hnedý a zelený - spiatočka, hmlovka další čierny - vyhrievanie okna
- jedný problém, ktorý som našiel, bola vypálená žiarovka na špz, inak naozaj nič podozrivé - poistkovú "skriňu" som tiež popozeral (a konečne som rozchodil cyklovač) a tam tiež všetko ok - je možné, že by mi robilo niektoré relé takú šarapatu, alebo spínač (na prístrojovke, alebo ten spiatočkový na prevodovke)?
mne to isté robili pánty, preklemuj ich nejako páskou, alebo niečím...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
2.4.07, 08:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
wilson
|
michalkatka píše: wilson píše: až také jednotuché to nebude, elektriku do dverí mám cez prechodku, nie cez kontakty, takže v posunutí to nebude.... a odpor medzi kostrou a hociktorým zemniacim kontaktom je 0.0-0.1 ohm, takže kostra je 100% ok (ibažeby sa cez pánty tie dvere ukostrovali nedostatočne).
káble: čierny+červený - motorček stierača žltý - špz hnedý a zelený - spiatočka, hmlovka další čierny - vyhrievanie okna
- jedný problém, ktorý som našiel, bola vypálená žiarovka na špz, inak naozaj nič podozrivé - poistkovú "skriňu" som tiež popozeral (a konečne som rozchodil cyklovač) a tam tiež všetko ok - je možné, že by mi robilo niektoré relé takú šarapatu, alebo spínač (na prístrojovke, alebo ten spiatočkový na prevodovke)? mne to isté robili pánty, preklemuj ich nejako páskou, alebo niečím...
moc nerozumiem reči tvojho kmeňa (že čo je to preklemuj a akou páskou), ale skúsim navrtať diery a spojiť ich káblom so zvyškom auta. je na to nejaké najvhodnejšie miesto?
_________________ Excellent LPG
|
2.4.07, 21:02 |
|
|
michalkatka
|
wilson píše: michalkatka píše: wilson píše: až také jednotuché to nebude, elektriku do dverí mám cez prechodku, nie cez kontakty, takže v posunutí to nebude.... a odpor medzi kostrou a hociktorým zemniacim kontaktom je 0.0-0.1 ohm, takže kostra je 100% ok (ibažeby sa cez pánty tie dvere ukostrovali nedostatočne).
- jedný problém, ktorý som našiel, bola vypálená žiarovka na špz, inak naozaj nič podozrivé - poistkovú "skriňu" som tiež popozeral (a konečne som rozchodil cyklovač) a tam tiež všetko ok - je možné, že by mi robilo niektoré relé takú šarapatu, alebo spínač (na prístrojovke, alebo ten spiatočkový na prevodovke)? mne to isté robili pánty, preklemuj ich nejako páskou, alebo niečím... moc nerozumiem reči tvojho kmeňa (že čo je to preklemuj a akou páskou), ale skúsim navrtať diery a spojiť ich káblom so zvyškom auta. je na to nejaké najvhodnejšie miesto?
jednoducho, dá sa zohnať taká medená prepletaná páska s pocínovanými koncami a dierami, preklemuješ pánt tým spôsobom že jeden koniec tej pásky dáš pod skrutku pántu na karosérii a druhý koniec pod skrutku na dverách... a dvere máš poctivo ukostrené...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
2.4.07, 21:08 |
|
|
wilson
|
jaj ták, zatial som tam natiahol jeden zemniaci kábel a na parkovisku to vyzerá ok. uvidíme za jazdy a na jamách . ešte ma napadlo, že či by nemohol byť zádrhel a zásuvke pre ťažné...čas ukáže...
|
3.4.07, 19:18 |
|
|
Drak
|
Zásuvka s tím nebude mít nic společnýho, za předpokladu, že to nedělá se zapojeným vozíkem, na 100% je to chyba ukostření dveří. Ukostření se nedá objektivně změřit multimetrem, tak prochází obvodem velmi malý proud, který si s přechoďákem neláme hlavu a při větší zátěži od žárovek už ten spoj není schopný propustit tolik proudu, kolik by měl a kostří se to přes nejbližší obvod s nejmenším odporem, v případě zadních světel přes obrysovky a kontrolky na přístrojovce.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
3.4.07, 19:26 |
|
|
wilson
|
no zatial je klud, uvidim po velkej noci ako sa to utrasie. aj pripojka na vozík vyzerá byť ok (myslel som to tak, že či nie je rozbitá a nejaké kábliky o seba nešibrinkujú)
|
4.4.07, 18:40 |
|
|
|