|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
NewerEnder
Tydýt
|
cvakanie v reprakoch
len taka otazocka ked zoslapnem brzdu a zasvietia brzodoky pocut cvaknutie v reprakoch potom znova pri pusteni pedalu iem ze nieco s elektrikou ale netusim co a ani ako to mam odstranit....dakujem za rady...
_________________ Škoda Rapid 136
|
2.11.10, 18:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CROWACK
|
to neodstraníš...leda bys nějak odstínil brzdový spínač...ale nic si z toho nedělej, já mám brzdovky na relé aby se spínač nevypaloval, když jezdím s vlekem a cvaká to i s vypnutým rádiem
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
2.11.10, 18:27 |
|
|
NewerEnder
Tydýt
|
nuz co aj tak uz to auto doziva som dost smutny pretoze podvozok je v dezolatnom stave doteraz som to nejako neriesil ale uz ked mi minule ten klasicky skodovacky tyckovy zdvyhak vplyvom korozie vytrhol tu rurku aj s kusmi plechu zacal som nad tym uvazovat...a celkom ma to serie pretoze som auto konecne dostaldo bezchybneho stau a teraz zistim ze ten podvozok je az moc K.O.
|
2.11.10, 18:59 |
|
|
Lamač
|
vyskúšaj
vyskúšaj na brzdový vypínač pripojiť paralelne nejaký keramický kondenzátor na odrušenie...
|
2.11.10, 19:15 |
|
|
Nepér
|
CROWACK píše: to neodstraníš...leda bys nějak odstínil brzdový spínač...ale nic si z toho nedělej, já mám brzdovky na relé aby se spínač nevypaloval, když jezdím s vlekem a cvaká to i s vypnutým rádiem To stačí dát k relé antiparalelně diodu a máš po cvakání...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
2.11.10, 19:38 |
|
|
ferrari
|
Otázka je tiež, kde máš napájané rádio...pretože už som mal v aute kadejaké rádiá, ale čo si pamätám, nič mi necvakalo...
A s tou trubkou si tiež tak neber k srdcu - to je vcelku normálka, nemusí to byť tragické a môže to ešte vydržať roky...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
2.11.10, 19:45 |
|
|
CROWACK
|
Nepér> já to myslel ze srandy, relátko mám pod palubovkou a cvaká akusticky, ne do repráků:) Mě to nevadí, aspoň vím, že spínač spíná
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
2.11.10, 19:54 |
|
|
NewerEnder
Tydýt
|
neberte to zle ale nikomu z vas nerozumiem.....mnecvakaju reproduktory ked zasvietia brzdovky cvakne raz ked pustim druhy raz to je cele len som chcel vediet ci sa to neda nejako odstranit... a tym paralelnym zalezitostiam nerozumim....
|
2.11.10, 19:59 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|