|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Riadiaca jednotka felicia 1,6
Autor |
Zpráva |
matoooooo
|
Riadiaca jednotka felicia 1,6
Zdravím, potreboval by som poradit s diagnostikou mojej feldy. Dlhsiu dobu mi vypisuje: -riadiaca jednotka motoru zablokovana -chyba 1. vstrekovacieho ventilu
Tiez by ma zaujimala hodnota v skupine 002 DOBA VSTREKU, podla prirucky ma byt v rozmedzi 5 - 11, ja som nameral 3,31 Zial v znackovej skodovke ma odbili vraj mi s tymto nevedia pomoct.
|
19.3.11, 19:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Riadiaca jednotka felicia 1,6
ža bys napsal mám LPG, nebo číslo chyby, nebo jde smáznout a hned se objeví nebo neobjeví
|
19.3.11, 19:58 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
napiš kolik máš úhel klapky při volnoběhu, chyba 1,vstřik vypisuje u 1,6 když je zajebaná klapka miloš
|
19.3.11, 20:01 |
|
|
matoooooo
|
Je to benzín, klapka je vycistena a nastavená. skupina 001 - Uhol otovrenia klapky 6
Chyba 17978 Riadiaca jednotka motora zablokovana podla prirucky: -pokus o manipulaciu -skrat komunikacneho vedenia -zle kodovanie -zla riadiaca jednotka imobilizeru.
Chyba sporadicka, zmazem ju po case sa prejavi opat
Chyba 01249 Vsrtrekovaci ventil 1. valca. (o tomto som cital ze danu chybu ma kde aka felda a jazdi v pohode)
Doba vstreku mensia ako 5 podla prirucky: -velke mnozstvo paliva nadobky s aktivnym uhlim (kontrola elektromag. ventila) -chybny regulator tlaku paliva (kontrola regulatora tlaku a tlaku paliva v systemu)
skupina 005- strida signalu pro rizeni ventilu nadobky s aktivnim uhlim tolerancia 6-19% V mojom prípade 19,9. Podla prirucky mi to vychadza na chybny elektormagneticky ventil nadobky s aktiv. uhlim
Zaujimaju ma skusenosti z praxe. Auto jazdi tak ako ma, ziadne zavady som nespozoroval. V Skodovke mi povedali ak mi vypisuje riadica jednotka motoru zablokovana tak pravdepodobne bude vadna a s tym bude suvisiet aj hodnota doby vstreku ktora nieje v tolerancii v mojom pripade.
|
19.3.11, 20:29 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|