Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 16:50

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Vybíjení baterie 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Já jsem to musel přepojit na klíček.
Teď jsem měl 14 dní dovču,nejezdil jsem,a baterka úplně vymlácená.Tak jsem ji nabyl,jdu nastartovat a starter točí krásně (felďáckej)ale motor ani ťuk.Vyzkoušel jsem 10 krát dlouze točit a ani snaha chitit.Tak jsem to vzdal.Jestli nezamrznul benzín nebo co.

3.1.09, 13:10
Pspvek Reklama

Příspěvek 
sry nevšiml jsem si, že jde o favorita... zkus to ještě proměřit, protože pokud to zapojíš, jak jsi popisoval (žlutý trvalé+ a červený na spínané+ po otočení klíčku) tak je to správně.

3.1.09, 13:38

Příspěvek 
varok píše:
Já ji před zimou nabíjel. Ale přes svátky jsem měl dovolenou a tak jsem moc nejezdil, jen pár krátkých jízd. Když ale třeba týden nikam nejedu, tak už startét točí s posledních sil, to tam mám dokonce ten s feldy. Tatranka na tom rádiu není, jen se vytahují ty tlačítka na volení stanic. Relé to nevypíná, to měli až myslím některé feldy. Já mám favorita, spotřebiče jsou i při startu zapnuté, jen rádio se zapíná.
Ale stejně nechápu, proč se nadá rádio zapojit tak, že jde zapnout jen při zapnutém klíčku.

sry nevšiml jsem si, že jde o favorita... zkus to ještě proměřit, protože pokud to zapojíš, jak jsi popisoval (žlutý trvalé+ a červený na spínané+ po otočení klíčku) tak je to správně.

3.1.09, 13:40
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
varok píše:
Je to rádio VW Beta, děkuji.

tak to moje je audi beta :D :lol:

3.1.09, 18:01
Profil ICQ

Příspěvek 
varok píše:
Já ji před zimou nabíjel. Ale přes svátky jsem měl dovolenou a tak jsem moc nejezdil, jen pár krátkých jízd. Když ale třeba týden nikam nejedu, tak už startét točí s posledních sil, to tam mám dokonce ten s feldy. Tatranka na tom rádiu není, jen se vytahují ty tlačítka na volení stanic. Relé to nevypíná, to měli až myslím některé feldy. Já mám favorita, spotřebiče jsou i při startu zapnuté, jen rádio se zapíná.
Ale stejně nechápu, proč se nadá rádio zapojit tak, že jde zapnout jen při zapnutém klíčku.

RADIA JSOU RUZNA,JA MAM BLAUPUNKT A KDYZ TAM NECHAM PANEL,TAK ZA DVA DNY NENASTARTUJU.TAK MUSIM PO KAZDE JIZDE PANEL VYNDAT.JE NTO NA FELDE.

5.1.09, 11:28

Příspěvek 
ja mam skodu 130 s dorabanim centralom aj alarmom a baterku mi tiez vybijalo autoradio bo som mal hlavne napanie spojne s napajanim pamete radia :( potom sme to zapojili cez celatko ovladane signalom na otvaranie a zatvaranie dveri a je to v pohode :D a hlavne aspon nikdy nezabudnem vypnut radio a ked sednem do auta tam mi zacne hrat samo :D

9.1.09, 23:38

Příspěvek Re: Vybíjení baterie
Možná odpovídám dlouho ale možná se to bude někomu hodit. Měli jsme stejný problém s Fabii. Při delším stání jsme museli odpojovat akumulátor. :( |Přez všechny návštěvy v servisech , i značkových se nepodařilo závadu zjistit. :( Až nyní v při výměně autorádia jsme na závadu přišli. Škodovka má na svorkovnici autorádia obráceně zapojené kabely a tak tam kde má být stálý proud tak je + od klíčku a tam kde má být + od klíčku tak je + stálý. A ještě jedna závada na svorkovnici, kabel pro zesilovač na anténu má být pod + až při zapnutí rádia ale na svorkovnici je stále pod proudem, musely jsme kabel odpojit a zaizolovat. Od opravy auto i když stojí týden nevykazuje žádný problém. :D Tato závada nikoho nenapadne, protože se jedná o originál namontovanou svorkovnici z výroby.

6.9.15, 20:39

Kazdy kto sa vrta v skodovkach vie, ze maju ten ISO konektor zapojeny "po svojom" :)

6.9.15, 21:13
Profil Zobrazit autorovy stránky
Vývojář

Zajimave,ze na to v servisech neprisli,protoze kdyz je problem s vybijenim aku,zmeri se klidovy proudovy odber a pokud je nameren,tak se vetsinou prvne jde po radiu....

Peugeot 106 1.1 '02
Fáčko 136L '89 Bělouš
Š Felda 1.3 MPI Color line '99 Lentilka
Š Felda 1.3 MPI Combi '97
Fáčko 1.3 Lxi '93
Š 120 LS '78 Beruška

7.9.15, 04:50

Mal som tento problém s autorádiom Sencor. Zmenil som zapojenie pre napájanie autorádia tak, ze pri vynutom zapalovaní dostáva 12V len pre pamat. Druhých 12V až po zapnutí zapalovania.

26.9.15, 16:16
Ignorant pravidel

pavol52 - stastny to clovek
mel jsem 2 sencory a ted mam 2 hanseny (skoro to samy)
zapojeny to je presne jak rikas - kdy 12V jde az po klicku a stejne za tyden mam baterii KO

26.9.15, 16:18

lucas: meral si kolko ti to ťahá z baterie v klude ? a kolko z toho žere rádio ? nejaké hodnoty by si mohol dať :wink: u feldy by to malo byť do 30mA

26.9.15, 21:34
Vývojář

Skutecne by bylo dulezite urcit,jaky klidovy proud je se zapojenym radiem a kolik bez neho.Jestli ti nezere baterku neco jineho...

Peugeot 106 1.1 '02
Fáčko 136L '89 Bělouš
Š Felda 1.3 MPI Color line '99 Lentilka
Š Felda 1.3 MPI Combi '97
Fáčko 1.3 Lxi '93
Š 120 LS '78 Beruška

26.9.15, 22:11
Ignorant pravidel

az si vymenim baterii v multimetru muzu to promerit

27.9.15, 06:18
Pspvek Reklama