|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
satrustegi32
|
Re: Žhavení felicie 1,9d
No a možná blbý dotaz??Ale co muže dělat u felicie 1.9D rano studené nastartuju vše ok..A když se to potom ohřeje někde zastavim a dojudu si něco vyřídit tak potom už nenastartuju..musím zapnot klíček v zapalování jako když chci nastartovat a ve skřínce musím podržet spínací kontak žavení asi 0,5 minuty a potom už normálně nastaruji..ale jinak když to je teple tak mi to nejde nastartovat..
|
19.3.13, 15:31 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Forman
|
nebude to imo?
|
19.3.13, 19:10 |
|
|
CrazyMan
|
kdyby to bylo imo tak to nenastartuje teplé ani studené... viděl bych v tom jinou zradu...
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
19.3.13, 21:54 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
satrustegi32 píše: No a možná blbý dotaz??Ale co muže dělat u felicie 1.9D rano studené nastartuju vše ok..A když se to potom ohřeje někde zastavim a dojudu si něco vyřídit tak potom už nenastartuju..musím zapnot klíček v zapalování jako když chci nastartovat a ve skřínce musím podržet spínací kontak žavení asi 0,5 minuty a potom už normálně nastaruji..ale jinak když to je teple tak mi to nejde nastartovat.. je to běh na dlouhou trat a pokud nejsi od fochu těžko radit základem jsou rozvody setrvák na značku sražené kolo vačky, vačka na pravítko, čerpadlo na kolík, kolo povolené, pak napneš rozvody a vše utáhneš, pak čerpadlo skontrolované a vagem nastanené na adrese 41 to jse hlavně snímač zátěže a volnoběh, no a pokud toto neumíš udělej si tlačítko na levou ruku u řidiče které ti sepne to relátko co musíš držet v motoru požhav si pět vteřin a natočíš
|
19.3.13, 23:04 |
|
|
satrustegi32
|
Rozvody jsou dělane a je i měněné čerpadlo a imobilizer mam dojem je odpojený nebo cco mi to říkali..
|
20.3.13, 07:34 |
|
|
satrustegi32
|
A nemůže to taky dělat čidlo teploty..??Ja jsem sice mechanik ale stímdle si opravdu už nevím rady..
|
20.3.13, 07:35 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
satrustegi32 píše: Rozvody jsou dělane a je i měněné čerpadlo a imobilizer mam dojem je odpojený nebo cco mi to říkali.. že jsou rozvody dělané nic neznamená, pokud ti je jen očmárali přehodily a nic neseřídíli jak se to běžně dělává tak to pak tak vypadá, nechci nikoho podcenovat ale zeptej se třeba kde je značka na kole vačky v rozvodech když se nastavují
|
20.3.13, 07:42 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
jak se dá odpojit imobilizer?
|
20.3.13, 07:44 |
|
|
breta1
|
třeba se přeruší jeden trát čtecí cívky immobilizéru (na spínačce) Ale tím se immo vyřadí, takže nenastartuješ, jestli ale myslíš ho obejít tak, aby to šlo nastartovat i s klíčkem bez čipu, tak to je asi složitější.
|
21.3.13, 15:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|