kontrolka ventilatoru chladice
Autor |
Zpráva |
M4sterCZ
Junior TW team
Příspěvky: 964 Bydliště: Mezi ostravou a Novým Jičínem...Bílovec
|
21lucas píše: M4sterCZ píše: ja mam favorit BMM z nemecka dotahnutý a kontrolka se mi nikdy nerožla a zajima mě pravě kde je zapojená že bych ji zapojil na větrák tak BMM neboli vstrikovani to zapojene nema takze neni ani nikde zapojena
nerad bych neco zkazil
_________________ Škoda Favorit Silver Line 135B BMM 40 kW papírově 136L 46kW:D 2 in 1 Odpočívej v pokoji Škoda Octavia 1,6 MPi Člen Junior TW teamu
|
20.7.09, 16:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
mimochodem ohledne toho zapojeni kontrolky do budiku teplomeru sem tu vzpominal nekde na 2 strance tohoto linku staci pohledat a pokud bude cas a nejak ji spacifikuju od stryca tak ji nafotim jak fungovala
|
20.7.09, 20:23 |
|
|
NOVON
|
M4sterCZ píše: ja mam favorit BMM z nemecka dotahnutý a kontrolka se mi nikdy nerožla a zajima mě pravě kde je zapojená že bych ji zapojil na větrák
Nemáš ji zapojenou,bo u BMM je zbytečná! Kašli na TEST,dáme si to na ABS..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
23.7.09, 22:56 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
|
NOVON píše: M4sterCZ píše: ja mam favorit BMM z nemecka dotahnutý a kontrolka se mi nikdy nerožla a zajima mě pravě kde je zapojená že bych ji zapojil na větrák Nemáš ji zapojenou,bo u BMM je zbytečná! Kašli na TEST,dáme si to na ABS..
až si uděláš čas a přijedeš a nebudeš kojit:D
_________________ Škoda Favorit Silver Line 135B BMM 40 kW papírově 136L 46kW:D 2 in 1 Odpočívej v pokoji Škoda Octavia 1,6 MPi Člen Junior TW teamu
|
24.7.09, 07:29 |
|
|
varok
|
Tak já si to udělal přes to relátko na kontrolku obložení. Sice je ta kontrolka červená, ale zase jsem ji mohl krásně dokreslit na tvar větráčku. Červená kontrolka značí poruchu, ale když tam mám obrázek větráčku, tak budu vědět že je zapnutý ventilátor chladiče.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
24.7.09, 15:29 |
|
|
slavik74
|
varok píše: Tak já si to udělal přes to relátko na kontrolku obložení. Sice je ta kontrolka červená, ale zase jsem ji mohl krásně dokreslit na tvar větráčku. Červená kontrolka značí poruchu, ale když tam mám obrázek větráčku, tak budu vědět že je zapnutý ventilátor chladiče.
Tak ono v podstate není špatná volba že červená signalizuje zapnutý vetrák. Dalo by sa to vnímat že nastala porucha "normálneho" chladenia a prišiel na pomoc vetrák
|
24.7.09, 15:44 |
|
|
varok
|
No, taky by se to tak dalo brát. Jak psali ale ostatní, tak je lepší pro chod nějakého spotřebiče žlutá kontrolka. Už to mám ale hotové, tak to neřeším. Jestli to půjde nějak rozumně nafotit, tak to tady dám.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
24.7.09, 17:21 |
|
|
NOVON
|
varok píše: Tak já si to udělal přes to relátko na kontrolku obložení. Sice je ta kontrolka červená, ale zase jsem ji mohl krásně dokreslit na tvar větráčku. Červená kontrolka značí poruchu, ale když tam mám obrázek větráčku, tak budu vědět že je zapnutý ventilátor chladiče.
Zbytečně složitě přes relé..
Dneska jsme to kutili s M4sterCZ mnohem jednodušeji-On to popíše,má talent;-)..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
24.7.09, 18:43 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
|
NOVON píše: varok píše: Tak já si to udělal přes to relátko na kontrolku obložení. Sice je ta kontrolka červená, ale zase jsem ji mohl krásně dokreslit na tvar větráčku. Červená kontrolka značí poruchu, ale když tam mám obrázek větráčku, tak budu vědět že je zapnutý ventilátor chladiče. Zbytečně složitě přes relé.. Dneska jsme to kutili s M4sterCZ mnohem jednodušeji-On to popíše,má talent;-)..
tak dobrá..dvoulinka dvě rychlospojky protáhnout do interieru vypínaš umístit nekde pak jeden drát který vede od ventilátoru tahat do palubovky tam vytahnout jednu patici se žarovkou od nějké kontrolky kdo chce jakou to je ejdno narvat tam samostatnou patici se žarovkou aby ale nikde neměla kontakt s tištákem budíků na žarovku dotahnout ten drát a pruhou stranu žarovky ukostřit ja buduikama je hodně ukostřovacích bodů složi vyskoušet...vyskoušeno u nas plně funkční ja mam předelanou kontrolku test a NOVON ma ABS ale test je lepší:D
Stačí?:D
|
24.7.09, 19:58 |
|
|
Johnny
|
M4sterCZ píše: tak dobrá..dvoulinka dvě rychlospojky protáhnout do interieru vypínaš umístit nekde pak jeden drát který vede od ventilátoru tahat do palubovky tam vytahnout jednu patici se žarovkou od nějké kontrolky kdo chce jakou to je ejdno narvat tam samostatnou patici se žarovkou aby ale nikde neměla kontakt s tištákem budíků na žarovku dotahnout ten drát a pruhou stranu žarovky ukostřit ja buduikama je hodně ukostřovacích bodů složi vyskoušet...vyskoušeno u nas plně funkční ja mam předelanou kontrolku test a NOVON ma ABS ale test je lepší Stačí?
A skrabal jsi tistak, nebo ten drat k te kontrolce jsi pripojil primo na jeji patici?
_________________ to bylo dobre auto , k**va
|
24.7.09, 21:03 |
|
|
NOVON
|
Johnny píše: M4sterCZ píše: tak dobrá..dvoulinka dvě rychlospojky protáhnout do interieru vypínaš umístit nekde pak jeden drát který vede od ventilátoru tahat do palubovky tam vytahnout jednu patici se žarovkou od nějké kontrolky kdo chce jakou to je ejdno narvat tam samostatnou patici se žarovkou aby ale nikde neměla kontakt s tištákem budíků na žarovku dotahnout ten drát a pruhou stranu žarovky ukostřit ja buduikama je hodně ukostřovacích bodů složi vyskoušet...vyskoušeno u nas plně funkční ja mam předelanou kontrolku test a NOVON ma ABS ale test je lepší Stačí? A skrabal jsi tistak, nebo ten drat k te kontrolce jsi pripojil primo na jeji patici?
My tam dali 2 pinovou patici z nějakého Opla,ale můžeš použít i patici z podsvětlení vypínačů...Jen musíš trošku zvětšit díru v přístrojovce,bo je ta patice větší..
|
24.7.09, 21:23 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
deekay píše: Matthes píše: Co jako senzor pouzit optickou zavoru na listy vrtule? To by slo ne? a ako vies jak ti zastane vetrak?
Nesledujes zda je pruchozi zavora nebo ne ale snimas impulsy
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
24.7.09, 21:34 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
|
Johnny píše: M4sterCZ píše: tak dobrá..dvoulinka dvě rychlospojky protáhnout do interieru vypínaš umístit nekde pak jeden drát který vede od ventilátoru tahat do palubovky tam vytahnout jednu patici se žarovkou od nějké kontrolky kdo chce jakou to je ejdno narvat tam samostatnou patici se žarovkou aby ale nikde neměla kontakt s tištákem budíků na žarovku dotahnout ten drát a pruhou stranu žarovky ukostřit ja buduikama je hodně ukostřovacích bodů složi vyskoušet...vyskoušeno u nas plně funkční ja mam předelanou kontrolku test a NOVON ma ABS ale test je lepší Stačí? A skrabal jsi tistak, nebo ten drat k te kontrolce jsi pripojil primo na jeji patici?
neškrabeš nic protože to je izolovaná patice aby se nedotkl ani jeden kontakt na tišták a ze me bude basník nebo spisovatel:D
|
25.7.09, 17:09 |
|
|
Ondras83
|
M4sterCZ píše: neškrabeš nic protože to je izolovaná patice aby se nedotkl ani jeden kontakt na tišták a ze me bude basník nebo spisovatel:D
nebo spíš druhej škodař
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
26.7.09, 10:42 |
|
|
NOVON
|
Dneska jsem si udělal tu kontrolku funkce ventilátoru i na audině.Natáhl jsem drát od ventilátoru..Funguje to o.k,ale při rychlosti nad 120 km/h mě ta kontrolka začne slabě prosvěcovat..Jako by se větrák náporem točil a vyráběl proud.. Je to možné?
|
27.7.09, 19:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|