Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 28.11.24, 09:27

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 95 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Další
 Felicie-doporucte vhodny kabel na diagnostiku z aukra 
Autor Zpráva
Mistr mechanik

Příspěvek 
Kristensen píše:
všechny jedničkový fobie makaj na obyč kabel KKL

KL miloš

16.1.10, 12:41
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek 
tak jsem dnes poprvé vyzkoušel ten program na řj.MPi z motordiagu potíže s volnoběhem jak mi drak poradil COM 3 test interfelace a OKnapích jsem se na auto a že řj. neodpovídá, tak jsem zkusil com 4 trest interfelace a OK spustil ten program, napsalo to tam čtyřikrát OK a bylo to OK miloš

tak jsem pěkný blbec nic nebylo OK já jen načetl řj. a nespustil program reset, tam se objeví průvodce a končí to i odpojením postky č.l, shodou okolností jsem měl další MPi kde jsem si to mohl vyzkouet podruhé :roll: miloš

Naposledy upravil slovacek.milos dne 17.1.10, 10:58, celkově upraveno 1

16.1.10, 12:43

Příspěvek 
tak jsem obesel napajeni zasuvky a proud beru odjinud.Kabel sice jede a dioda sviti,ale po pripojeni na RJ mi to zas pise,ze jednotka nekomunikuje.jeste testnu jestli neni preruseny kablik KL mezi RJ a zasuvkou diagnostiky.
Chyba je jednoznacne v aute!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
V konektoru na pripojeni k RJ,testnu piny 11 a 29 a zjistim co je plus a co je ten KL.
Pokud uz nepomuze ani tohle tak uz vazne nevim.

16.1.10, 12:55
Mistr mechanik

Příspěvek 
zkus jine auto

16.1.10, 14:23

Příspěvek 
jine auto fungovalo jak melo.

hledal jsem ty piny 11 a 26,pričemž 11 neni zapojena a 26 ano,takze nezbyva nez patrat dale.
Na konektoru pro pripojeni RJ (vedle pojistkove skrinky) je kablik na pinu cislo 7 a ma vést na svorkovnici ridici jednotky.jenze nevim ktery pin to tam je.Zapojene jsou tyto piny:1,2,3,4,6,12,13,19,25,26,27. KTERY je ten pin co vede na konektor diagnostiky cislo 7 ???????????????
Ve schematu z dilenske prirucky jsem nasel zapojeni konektoru zasuvky diagnostiky,ale o tom tretim kabliku KL (pin 7) ani stopa :cry:
Pokud nekdo muzete,prosim poradte :idea:

p.s. kolik muze stat v obycejnem servise zjisteni zavady,pripadne oprava elektriky??uz toho zacinam mit totiz plnou prdel!

16.1.10, 14:46

Příspěvek 
Môžem otázočku :?: :roll: Dnes som na VAG 304 cez modrý kábel napichol Octaviu 1.6 / 75 KW, rok výroby 2003 a vyzeralo to, že to funguje :shock: . Bol som dosť prekvapený, pretože som myslel, že potrebujem HEX CAN , takže ako to naozaj je :?: . Pôjde to aj s tým ( mám aj VAG 409, ale to som spojazdnil len pred chvíľou :lol: ), alebo je to len polovičná robota :oops: :?

16.1.10, 18:47

Příspěvek 
Huďo píše:
Môžem otázočku :?: :roll: Dnes som na VAG 304 cez modrý kábel napichol Octaviu 1.6 / 75 KW, rok výroby 2003 a vyzeralo to, že to funguje :shock: . Bol som dosť prekvapený, pretože som myslel, že potrebujem HEX CAN , takže ako to naozaj je :?: . Pôjde to aj s tým ( mám aj VAG 409, ale to som spojazdnil len pred chvíľou :lol: ), alebo je to len polovičná robota :oops: :?

tady se resi felicie a ne octavka :o
zaloz si vlastni post :roll:
(nic ve zlem,ale pak je v tom gulas!)

16.1.10, 20:03
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
Huďo píše:

vyčtení a vymazání závad to zvládne a tim si asi skončil :lol:

16.1.10, 20:09
Profil ICQ

Příspěvek 
Na starou tvář funguje bez problémů. Pro takové to domácí žvýkání je to akorát.

16.1.10, 21:16
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
OK - beriem na vedomie, ale načo novú tému k jednej otázke, keď tu už je krásnych šesť strán :wink: :lol: . Keď sa chceš pohnúť, tak si zožeň všetky dostupné schémy + presný multimeter a za hodinu máš skontrolované konektory od RJ do zásuvky diagnostiky :idea: . Podľa mňa sa tomu v servise budú chcieť vyhnúť, alebo si zacvakáš :roll:

17.1.10, 00:06

Příspěvek 
to Huďo :nic ve zlem,nechtel jsem aby to vyznelo nejak spatne! :)

NA jinem foru jsem nasel malou napovedu.Prej ten kablik z pinu 7,ma jit na Immobox a z nej na RJ!!! a ty immoboxy prej nekdy zlobi...muze to byt pravda?

Musim jeste dohledat schema immoboxu a pak se uvidi!!

17.1.10, 10:13
Mistr mechanik

Příspěvek 
Huďo píše:

naozaj to to pojde až do dvojkové kokty tam jsme v prdeli miloš

17.1.10, 10:55

Příspěvek 
tak jsem doresil to zapojeni kablu.Z ŘJ vede (pin19) kablik na svorkovnici a z ni pak na immo.dalsi pokracovani je vystup z imobil. a vede na konktor diagnostiky(pin7).
ted uz jen promerit a je to!!!
p.s. jak se bude chovat diagnostika,kdyz obejdu immo a pichnu se pomoci prodlouzenych kabliku (z diag.kabelu) rovnou na pin 19 v ŘJ???? to by nemelo nijak vadit ne??hlavne ze mi to bude fungovat :?
na co se vubec vede ten K-line pres imobilizer????

24.1.10, 18:35

Příspěvek 
Protože když máš správnej program tak přizpůsobuješ klíčky k imu a imob k jednotce a jednotku k imu atd atd

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

24.1.10, 18:46

Příspěvek 
zdravim, viete mi povedat ci tento kabel je schopny komunikovat s formanom 1994? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... 2759.l1259
podla tohoto http://obd.ec.cz/RedukceFavorit/SkodaFa ... kupBMM.htm komunikuje riadiaca jednotka protokolom KW1281, ale ten pri tom kabli neni spomenuty
ten 2x2 adapter si samodomo vyrobim, nevyzera to zlozito

27.1.10, 08:50
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 95 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Další