|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Tom
|
Demontaz pristrojovky
Zdravim a predem podotykam, ze jsem amater, ale lecos si umim opravit sam. Mam S Felicii predelanou na LPG a spalila se mi zarovka v pristrojovce. Chtel jsem ji demontovat, ale bohuzel jsem zjistil, ze se musi nejdrive odmontovat lanko rychlomeru z prevodovky, ale tam ja diky hadicim LPG proste nestrcim ruku. Chci se jen zeptat, zda to nejde i jinym zpusobem, predem dik za odpoved ... T.
|
9.6.06, 07:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Nowak
|
Re: Demontaz pristrojovky
Mam sice Favorita ale myslim ze to bude podobne. Zrovna vcera jsem palubovku po kratkem boji uspesne vymontoval . Nahon tachometru se odpojuje prave u pristrojovky. Je tam takova velka umelohmotna matice a ten nahon tachometru sel celkem snadno sundat i nandat.
|
9.6.06, 14:47 |
|
|
hans
von GLEXR
|
Na rodinný Feldě máme stejnej problém se spálenou žárovkou, takže postup demontáže přístrojovky - stačí vyšroubovat těch tušim 6 šroubů okolo, odpojit náhon tachometru a vytáhnu to?! Nemůžu tam někde něco urvat, nebo je třeba si na něco speciálně dávat bacha? Díky
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
10.6.06, 09:40 |
|
|
jeromme
|
jenomze ve Felde ten nahon neni dost dlouhy, aby jsi tu pristrojovku potahl a ten nahon odsrouboval ...
|
11.6.06, 17:46 |
|
|
3do
|
Demontaz pristrojovky
ja som nedavno rozoberal pristrojovku na felde. ten nahon tachometru sa da odpojit staci tam strcit ruku a stlacit taky bieli cuplik na tom lanku ono to potom viskoci. horsie je to dat naspet musel som odpojit lanko od motora.
|
12.6.06, 14:27 |
|
|
pepa
|
jeromme píše: jenomze ve Felde ten nahon neni dost dlouhy, aby jsi tu pristrojovku potahl a ten nahon odsrouboval ...
já tam ruku taky nestrčím,takže náhon odpojuji na převodovce,bud povolíš převlečnou matku od bowdenu a nebo ten šroubek vedle a vytáhneš to i s náhonem
_________________ Felicia 1,6MPI/2000/bílá
|
12.6.06, 14:36 |
|
|
Peter50kw
|
|
12.6.06, 20:42 |
|
|
hans
von GLEXR
|
Výbornej popis, asi se na to podle toho brzo vrhnu! Jenom jak tam píšeš "aby převod nespadl do převodovky", jak je to tak zaopjený? Jak to chytit, aby to tam nezapadlo?
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
14.6.06, 17:59 |
|
|
Peter50kw
|
hans píše: Výbornej popis, asi se na to podle toho brzo vrhnu! Jenom jak tam píšeš "aby převod nespadl do převodovky", jak je to tak zaopjený? Jak to chytit, aby to tam nezapadlo? Asi to netreba prilis natriasat. Ak to tahas pekne v ose, nic nehrozi.
|
15.6.06, 06:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|