Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 23:22

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
 Demontaz pristrojovky 
Autor Zpráva
Příspěvek Demontaz pristrojovky
Zdravim a predem podotykam, ze jsem amater, ale lecos si umim opravit sam. Mam S Felicii predelanou na LPG a spalila se mi zarovka v pristrojovce. Chtel jsem ji demontovat, ale bohuzel jsem zjistil, ze se musi nejdrive odmontovat lanko rychlomeru z prevodovky, ale tam ja diky hadicim LPG proste nestrcim ruku. Chci se jen zeptat, zda to nejde i jinym zpusobem, predem dik za odpoved ... T.

9.6.06, 07:09
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: Demontaz pristrojovky
Mam sice Favorita ale myslim ze to bude podobne. Zrovna vcera jsem palubovku po kratkem boji uspesne vymontoval :-). Nahon tachometru se odpojuje prave u pristrojovky. Je tam takova velka umelohmotna matice a ten nahon tachometru sel celkem snadno sundat i nandat.

9.6.06, 14:47
von GLEXR

Příspěvek 
Na rodinný Feldě máme stejnej problém se spálenou žárovkou, takže postup demontáže přístrojovky - stačí vyšroubovat těch tušim 6 šroubů okolo, odpojit náhon tachometru a vytáhnu to?! Nemůžu tam někde něco urvat, nebo je třeba si na něco speciálně dávat bacha? Díky

Škoda 742 Forever Team

10.6.06, 09:40
Profil ICQ

Příspěvek 
jenomze ve Felde ten nahon neni dost dlouhy, aby jsi tu pristrojovku potahl a ten nahon odsrouboval ... :-(

11.6.06, 17:46

Příspěvek Demontaz pristrojovky
ja som nedavno rozoberal pristrojovku na felde. ten nahon tachometru sa da odpojit staci tam strcit ruku a stlacit taky bieli cuplik na tom lanku ono to potom viskoci. horsie je to dat naspet musel som odpojit lanko od motora.

12.6.06, 14:27

Příspěvek 
jeromme píše:
jenomze ve Felde ten nahon neni dost dlouhy, aby jsi tu pristrojovku potahl a ten nahon odsrouboval ... :-(

já tam ruku taky nestrčím,takže náhon odpojuji na převodovce,bud povolíš převlečnou matku od bowdenu a nebo ten šroubek vedle a vytáhneš to i s náhonem

12.6.06, 14:36

Příspěvek 
http://sweb.cz/PeterCermak/auto/Palubka/

12.6.06, 20:42
von GLEXR

Příspěvek 
Výbornej popis, asi se na to podle toho brzo vrhnu! Jenom jak tam píšeš "aby převod nespadl do převodovky", jak je to tak zaopjený? Jak to chytit, aby to tam nezapadlo?

Škoda 742 Forever Team

14.6.06, 17:59
Profil ICQ

Příspěvek 
hans píše:
Výbornej popis, asi se na to podle toho brzo vrhnu! Jenom jak tam píšeš "aby převod nespadl do převodovky", jak je to tak zaopjený? Jak to chytit, aby to tam nezapadlo?
Asi to netreba prilis natriasat. Ak to tahas pekne v ose, nic nehrozi.

15.6.06, 06:54
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 9 ]