|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
hany
|
Palivoměr...
normálně by se tohle nechalo napsat do sekce Elektrika(si myslím), ale protože je to dlouhodobější věc, pro mě už to je záhada. Asi před třičtvrtě rokem mi z ničeho nic lehla ručička palivoměru ve feldě a za boha se už nezvedla. Dělaly se pokusy, jiný budík, měřilo se propojení, atd. Pak jsem tomu přestal věnovat pozornost a od té doby jezdím a tankuju podle tachometru. A asi poslední tři týdny se nechápavě občas zvedne, zastaví se třeba na půlce, nějakou dobu tam je a pak zase lehne
dělá si ze mě dobrý den
|
27.6.08, 07:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Milosuv koutek na zahady X je pouze na vyresene zahady, ne na polemizovani
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
27.6.08, 10:05 |
|
|
hany
|
Matthes píše: Milosuv koutek na zahady X je pouze na vyresene zahady, ne na polemizovani
ok, ok
tak nějak jsem doufal, že by se z ní mohla stát ta vyřešená
|
27.6.08, 10:21 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já jsem o vyřešení takové záhady ani neslyšel, ale asi to v přístrojovce nebude fachčit drát z plováku a palivoměr, nedávno jsem vyprašoval s feldou 1.9 a palivoměr neukazoval, ale svítila tuším kontrolka,jsem zapoměl připojit konektor k plováku, tak jsem se ohnul a za jízdy připojil a nic, svítila tuším kontrolka dál to nevím ale palivoměr neukazoval tak mě napadlo že jsem asi urval drátek co vede z toho potenciometru k deklu na nádrži, přijedu do města vypnu motor, pak jsem nastartoval a naskočil i palivoměr a jede pořád OK miloš
|
27.6.08, 10:28 |
|
|
varok
|
Tak jestli je vyměněný budík, kabely a i plovák za nové a pořád to neukazuje, je nejspíše problém v přístrojovce. Buď nejde napájení k budíku, špatně ukostřené a nebo je přerušený drát od plováku někde v přístrojovce. Zkusil bych připojit káblíky přímo na budík, jen tak provizorně. Spolehlivé napětí 12V, kostru a káblík od palivoměru. Možná je špatný konektor na tom plošném spoji u budíků a proto to blbne.
|
7.7.08, 10:38 |
|
|
Paulie I.
|
Re: Palivoměr...
hany píše: normálně by se tohle nechalo napsat do sekce Elektrika(si myslím), ale protože je to dlouhodobější věc, pro mě už to je záhada. Asi před třičtvrtě rokem mi z ničeho nic lehla ručička palivoměru ve feldě a za boha se už nezvedla. Dělaly se pokusy, jiný budík, měřilo se propojení, atd. Pak jsem tomu přestal věnovat pozornost a od té doby jezdím a tankuju podle tachometru. A asi poslední tři týdny se nechápavě občas zvedne, zastaví se třeba na půlce, nějakou dobu tam je a pak zase lehne dělá si ze mě dobrý den
Zožeň si kompletné elektrické schémy a meraj...ak ich nemáš pošli mi PM s presným typom a rokom auta...
_________________ VAG-COM 704.1 CAN HEX, alarmy,centrál,elektrické okná,PDC,autoelektrika..
|
7.7.08, 13:30 |
|
|
hany
|
Paulie I. píše: Zožeň si kompletné elektrické schémy a meraj...ak ich nemáš pošli mi PM s presným typom a rokom auta...
je to 1.3 MPi, 50kW, rok 1997. předem dík
|
8.7.08, 11:56 |
|
|
Paulie I.
|
hany píše: Paulie I. píše: Zožeň si kompletné elektrické schémy a meraj...ak ich nemáš pošli mi PM s presným typom a rokom auta... je to 1.3 MPi, 50kW, rok 1997. předem dík
_________________ VAG-COM 704.1 CAN HEX, alarmy,centrál,elektrické okná,PDC,autoelektrika..
|
8.7.08, 14:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|