|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Napájení rádia ve favoritu
Autor |
Zpráva |
ukii
|
Napájení rádia ve favoritu
Ahoj, dneska jsem se dal do zapojování, ale nevím co s napájením.. Chtěl jsem přímo od baterky.. Vzal jsem měřák změřil v pojistkovnici na konektoru tuším že E cěrvený a černý.. bylo tam 12V tak jsem to tam připojil. Rádio ale hraje jenom pokud je vypnutý klíček.. jakmile s ním ototčím rádio chcípne a nic ani když nastartuju.. Poradí někdo odkud je nejlepší natáhnout napájení pro rádio abych to nemusel celé moc rozebírat?
Děkuju
Lukáš
|
30.9.08, 18:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Nepér
|
Jéžiši, kam si to připojil...
No zem nejlíp asi někam pod šroub na kastli, třeba pod volantem a plus z pojistkovky z tý svorky s matkou. Já to teda mám přímo od baterky, zem i napájení.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
30.9.08, 18:59 |
|
|
ukii
|
No jo já jsem vrták.. Každopádně díky za radu. Hned zítra až bude světlo se do toho pustím..
|
30.9.08, 19:08 |
|
|
varok
|
Já to mám taky z pojistkového panelu, ale normálně z konektoru, kde bylo napětí při vypnutém klíčku. Radio mi nechce pořád fungovat jak má, tak mám oba dráty na trvalé napětí. Normálně má být jeden na trvalé napětí a jeden po zapnutí klíčku.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
1.10.08, 11:04 |
|
|
ukii
|
Takj jsem to tak udělal žlutý přímo na tu matku v pojistkovce a černý pod volant pod šroubek a jede to v pohodě bez problému.. červený (spínací) nemám zapojený vůbec a kupodivu si to i pamatuje všechna nastavení.. měříl jsem to a bere to tak 15mA takže v pohodě.. díky..
|
1.10.08, 15:55 |
|
|
Nepér
|
Copak je to za rádio?
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
1.10.08, 18:03 |
|
|
varok
|
Žlutý většinou bývá napájení paměti a zapojuje se na trvalý plus. Černý je kostra, tudíž někde na kostru. Červený je ale napájení rádia celkově, hraje to i bez něho? To je trošku divné :? Já mám rádio v autě zapojené jak má být, ale trošku blbne. Chtěl jsem zapojit žlutý na trvalé plus a červený na spínačku. Ale rádio se chová divně a ať dělám co chci, tak nejde rádio přinutit aby hrálo jen po zapnutí klíčku. Tak jsem zapojil žlutý a červený společně na trvalý plus. Má automatiku na vypnutí při starování, tak nevím jestli to není tím. Rádio VW Beta
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
2.10.08, 08:43 |
|
|
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
Ja sem si dal (-) normal pod srub. Udrzovaci + na baterku a normal proud z baterky pres vypinac...
|
3.10.08, 15:28 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|