Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 19:46

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
 Napájení rádia ve favoritu 
Autor Zpráva

Příspěvek Napájení rádia ve favoritu
Ahoj, dneska jsem se dal do zapojování, ale nevím co s napájením.. Chtěl jsem přímo od baterky.. Vzal jsem měřák změřil v pojistkovnici na konektoru tuším že E cěrvený a černý.. bylo tam 12V tak jsem to tam připojil. Rádio ale hraje jenom pokud je vypnutý klíček.. jakmile s ním ototčím rádio chcípne a nic ani když nastartuju.. Poradí někdo odkud je nejlepší natáhnout napájení pro rádio abych to nemusel celé moc rozebírat?

Děkuju
Lukáš

30.9.08, 18:56
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Jéžiši, kam si to připojil... :roll:

No zem nejlíp asi někam pod šroub na kastli, třeba pod volantem a plus z pojistkovky z tý svorky s matkou. Já to teda mám přímo od baterky, zem i napájení.

30.9.08, 18:59
Profil ICQ

Příspěvek 
No jo já jsem vrták.. :-( Každopádně díky za radu. Hned zítra až bude světlo se do toho pustím..

30.9.08, 19:08

Příspěvek 
Já to mám taky z pojistkového panelu, ale normálně z konektoru, kde bylo napětí při vypnutém klíčku. Radio mi nechce pořád fungovat jak má, tak mám oba dráty na trvalé napětí. Normálně má být jeden na trvalé napětí a jeden po zapnutí klíčku.

1.10.08, 11:04

Příspěvek 
Takj jsem to tak udělal žlutý přímo na tu matku v pojistkovce a černý pod volant pod šroubek a jede to v pohodě bez problému.. červený (spínací) nemám zapojený vůbec a kupodivu si to i pamatuje všechna nastavení.. měříl jsem to a bere to tak 15mA takže v pohodě.. :) díky..

1.10.08, 15:55

Příspěvek 
Copak je to za rádio?

1.10.08, 18:03
Profil ICQ

Příspěvek 
Žlutý většinou bývá napájení paměti a zapojuje se na trvalý plus. Černý je kostra, tudíž někde na kostru. Červený je ale napájení rádia celkově, hraje to i bez něho? To je trošku divné :? Já mám rádio v autě zapojené jak má být, ale trošku blbne. Chtěl jsem zapojit žlutý na trvalé plus a červený na spínačku. Ale rádio se chová divně a ať dělám co chci, tak nejde rádio přinutit aby hrálo jen po zapnutí klíčku. Tak jsem zapojil žlutý a červený společně na trvalý plus. Má automatiku na vypnutí při starování, tak nevím jestli to není tím. Rádio VW Beta

2.10.08, 08:43

Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
Příspěvek 
Ja sem si dal (-) normal pod srub. Udrzovaci + na baterku a normal proud z baterky pres vypinac...

3.10.08, 15:28
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 8 ]