Autor |
Zpráva |
Vitezslav
|
Central na favorita
Nevite prosim nekdo kde bych nasel schema na central vcetne barev vodicu na Favorita?
Koupil jsem si alarm ktery se napojuje na central,ale nevim ktery je zamikaci a který odemikaci vodič.Dekuji predem za odpoved.
|
23.7.06, 10:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ferrari
|
Re: Central na favorita
Vitezslav píše: Nevite prosim nekdo kde bych nasel schema na central vcetne barev vodicu na Favorita? Koupil jsem si alarm ktery se napojuje na central,ale nevim ktery je zamikaci a který odemikaci vodič.Dekuji predem za odpoved.
ak tam máš dva káble a nevieš, ktorý je ktorý tak to jednoducho vyskúšaj, prinajhoršom ich prehodíš....
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
24.7.06, 18:11 |
|
|
Vitezslav
|
Vodicu tam vede pět.
|
24.7.06, 18:35 |
|
|
vopaje
|
Vitezslav píše: Vodicu tam vede pět.
Je jich pět,nebo šest.
|
24.7.06, 20:44 |
|
|
Agent-Smith
|
a to máš centrál na DO ne ?
_________________ Škoda Felície 1.3MPI, r.v-1999,bílá.
|
24.7.06, 20:49 |
|
|
vopaje
|
Agent-Smith píše: a to máš centrál na DO ne ?
Centrál na dálku mít nemusí,ale podud dává alarm z dálkou a připojí centrál,má automatic. zamykání a zaalarmování dálkou.Jenom mě nesedí ten počet drátů. čus
|
24.7.06, 21:01 |
|
|
Agent-Smith
|
no já mám pravě na DO a tam mi trčí šest drátu takže nevim jako
_________________ Škoda Felície 1.3MPI, r.v-1999,bílá.
|
24.7.06, 21:03 |
|
|
Vitezslav
|
Central na DO nemam,do prednich dveri jde po pěti dratech a do zadnich po dvou.Pokousel jsem se hledat od nej ridici jednotku,ale jeste jsem ji nenasel.Vubec nevim kde ji mam hledat.
|
24.7.06, 21:21 |
|
|
vopaje
|
Vitezslav píše: Central na DO nemam,do prednich dveri jde po pěti dratech a do zadnich po dvou.Pokousel jsem se hledat od nej ridici jednotku,ale jeste jsem ji nenasel.Vubec nevim kde ji mam hledat.
ŘJ najdeš pod přístroj.deskou.Do předních dveří jde pět drátů,-dva na motor/to samé do zadu/ a zbývající tři jsou ovládací od zámku /mikrospínače/,jen přední.čus
|
24.7.06, 21:27 |
|
|
Vitezslav
|
Moc diky za odpoved!
|
24.7.06, 21:31 |
|
|
vopaje
|
Až ulovíš tu ŘJ,tak by to měly být tyto vývody,ale pozor kontakty na ŘJ,né na svorce. Trojka-zamykání,dvojka-odemknutí.šestka-ukostření,čtyřka napájení,jedna s pětkou-výstupy na motorky.Pro sichr je potřeba raději proměřit.čus a hodně zdaru
|
24.7.06, 21:39 |
|
|
Whistler
|
A spinaju na minus
_________________ Skoda Favorit r.v. 1994,50kW BMM,cervena,Sport Line
|
25.7.06, 10:40 |
|
|
Vitezslav
|
Vsechno je OK akorat jeste jedna vec,na tom alarmu se jeden vodič pripojuje na ,,dveřní vstup".To je prímo na dveřni spinač?
|
26.7.06, 21:29 |
|
|
vopaje
|
Toď otázka?Jde o to,zda ten vodič má spínat plus,či nímus.Pozor na to.A k otázce,někdy jsou manuály popsány,škoda mluvit.Myslí tím výrobce určitě "dveřní vstup"-dveře,nebo víko kapoty,či kufru.
Podívej,asi takto.Pokud není jinný vstup na hlídání dveří,bude to pravděpodobně ono.Je jenom zjistit jaký pól má spínat/plus,mínus/.Pokud nínus,máš jasno.Zapojíš na přívod k vnitřnímu osvětlení.Budeš muset ale doplnit spínače ještě na zadní dveře.Snad jsem ti nezamotal hlavu ještě více,ale klidně se ptej.čus
|
26.7.06, 21:46 |
|
|
Vitezslav
|
Prodejce toho alarmu mi psal ze ten ,,dverni vstup"je spinac dveří který spíná kostru.Tak se zapoji asi na kostru,jak jsi ríkal.Jinak,diky moc za rady...
|
27.7.06, 17:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|