|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Deimos182
|
Stěrače
Zdravim mam š120 gls , nějak mi na ni začali zlobit stěrače a to tak , že na první poloze se normálně rozjedou a jedou , přepnu na tu nejrychlejší tak to tež funguje , ale jakmile chci stěrače vypnout nebo přepnout na uplně spodní polohu (cyklovač) , tak stěrače pořád jdou a to rychlostí prvního stupně stírání ,hodně dlouho musím bojovat , abych je vůbec vypnul.Mám hledat chybu v kabelaži nebo zkusit vyměnit motorek od stěračů ?
|
21.1.09, 18:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Stěrače
Deimos182 píše: Zdravim mam š120 gls , nějak mi na ni začali zlobit stěrače a to tak , že na první poloze se normálně rozjedou a jedou , přepnu na tu nejrychlejší tak to tež funguje , ale jakmile chci stěrače vypnout nebo přepnout na uplně spodní polohu (cyklovač) , tak stěrače pořád jdou a to rychlostí prvního stupně stírání ,hodně dlouho musím bojovat , abych je vůbec vypnul.Mám hledat chybu v kabelaži nebo zkusit vyměnit motorek od stěračů ?
jestli máš po ruce druhý motorek ta ho vyměn, se ti zblážnil asi doběhový kontakt miloš
|
21.1.09, 20:40 |
|
|
Deimos182
|
neco sezenu a zkusim to .... diky za typ dam vedet jak to dopadlo
|
21.1.09, 21:11 |
|
|
Deimos182
|
problem byl opravdu zda se v tom dobehovem kontaktu po vymene ,vse perfektne funguje i cyklovac , diky mockrat
|
26.1.09, 20:48 |
|
|
Tunningkiller
|
Sory za Ot ale mel sem podobnej problem,,ale porad mne stirali sterace a cvakalo v cyklovaci nevedel sem co se deje tak sem vocvakal nejaky vodice co sou pod volantem na sterace a mam manualni dobehovej kontakt ,, ale pokud by to mohlo bejt tim kontaktem rad bych si to opravil takdle to moc komfortni neni:)
_________________ Rapid 1987 V8 4,2
|
26.1.09, 21:54 |
|
|
Deimos182
|
Jako zanovni motor na vrakaci 150 korun montaz motoru 10 minut , drzi tam na trech sroubkach + sroubek na mechanismus steracu ... + samozdrejme spojis konektor
|
26.1.09, 22:21 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|