Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 28.11.24, 12:31

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 Stěrače 
Autor Zpráva

Příspěvek Stěrače
Zdravim mam š120 gls , nějak mi na ni začali zlobit stěrače a to tak , že na první poloze se normálně rozjedou a jedou , přepnu na tu nejrychlejší tak to tež funguje , ale jakmile chci stěrače vypnout nebo přepnout na uplně spodní polohu (cyklovač) , tak stěrače pořád jdou a to rychlostí prvního stupně stírání ,hodně dlouho musím bojovat , abych je vůbec vypnul.Mám hledat chybu v kabelaži nebo zkusit vyměnit motorek od stěračů ?

21.1.09, 18:40
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek Re: Stěrače
Deimos182 píše:
Zdravim mam š120 gls , nějak mi na ni začali zlobit stěrače a to tak , že na první poloze se normálně rozjedou a jedou , přepnu na tu nejrychlejší tak to tež funguje , ale jakmile chci stěrače vypnout nebo přepnout na uplně spodní polohu (cyklovač) , tak stěrače pořád jdou a to rychlostí prvního stupně stírání ,hodně dlouho musím bojovat , abych je vůbec vypnul.Mám hledat chybu v kabelaži nebo zkusit vyměnit motorek od stěračů ?

jestli máš po ruce druhý motorek ta ho vyměn, se ti zblážnil asi doběhový kontakt miloš

21.1.09, 20:40

Příspěvek 
neco sezenu a zkusim to .... diky za typ dam vedet jak to dopadlo

21.1.09, 21:11

Příspěvek 
problem byl opravdu zda se v tom dobehovem kontaktu po vymene ,vse perfektne funguje i cyklovac , diky mockrat

26.1.09, 20:48

Příspěvek 
Sory za Ot ale mel sem podobnej problem,,ale porad mne stirali sterace a cvakalo v cyklovaci nevedel sem co se deje tak sem vocvakal nejaky vodice co sou pod volantem na sterace a mam manualni dobehovej kontakt ,, ale pokud by to mohlo bejt tim kontaktem rad bych si to opravil takdle to moc komfortni neni:)

26.1.09, 21:54
Profil ICQ

Příspěvek 
Jako zanovni motor na vrakaci 150 korun montaz motoru 10 minut , drzi tam na trech sroubkach + sroubek na mechanismus steracu ... + samozdrejme spojis konektor

26.1.09, 22:21
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 6 ]