|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 13 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Favorit Luke
|
Favorit nestartuje
Zdar mam problem s nastartovanim favoritu, otocim klickem a ozve se jenom takove cvakmuti ze starteru ale starter se neroztoci, dekuji za odpoved
|
19.7.09, 08:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
sharpers
|
zkontroluj jeslti sou všude dobré kontakty....na starteru jeslti neni volny kontakt, na baterce taktež, mě to dělalo když byl špatny kontakt u plusového polu na baterce tam kde je ta mala odnož pro starter....zkus to projit , přip dotahnout, uvidiš co bude, baterka je nabita ?
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
19.7.09, 08:44 |
|
|
slavik74
|
sharpers píše: zkontroluj jeslti sou všude dobré kontakty....na starteru jeslti neni volny kontakt, na baterce taktež, mě to dělalo když byl špatny kontakt u plusového polu na baterce tam kde je ta mala odnož pro starter....zkus to projit , přip dotahnout, uvidiš co bude, baterka je nabita ?
Presne ako píše sharpers, skontroluj či neni niekde niečo povolene, zoxidované, prípadne vadná baterka. Ak bude všetko OK, hladaj chybu na silovom kontakte.
|
19.7.09, 08:49 |
|
|
venda
|
Kontrolky ti zůstanou svítit, nebo pohasnou? Jestli pohasnou, je špatná baterka, jestli svítí vesele dál, hledej chybu ve startéru. A jak bylo psáno výš kontrola všech spojů a kontaktů neuškodí.
|
19.7.09, 09:23 |
|
|
Favorit Luke
|
ok projdu kable
|
19.7.09, 09:36 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já baterky dřív měřil jen svařovacím drátem, propojíš natvrdo +- a pokud ten drát udržíš v ruce déle jak dvě vteřiny je baterka KO miloš
|
19.7.09, 10:19 |
|
|
slavik74
|
slovacek.milos píše: já baterky dřív měřil jen svařovacím drátem, propojíš natvrdo +- a pokud ten drát udržíš v ruce déle jak dvě vteřiny je baterka KO miloš
Dost drsný sposob
|
19.7.09, 10:30 |
|
|
Petr105
|
Jednoduchý a účinný Nemůže ta baterka takhle vybouchnout?
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
19.7.09, 10:40 |
|
|
Jiri
|
Petr105 píše: Jednoduchý a účinný Nemůže ta baterka takhle vybouchnout?
videl jsem v traktoru se stalo ze mu na baterku neco spadlo a baterka na milion kousku plus kyselina taky...takhle ja osobne bych to nedelal...to neni treba jen skrknou nejakym dratkem...
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
19.7.09, 10:46 |
|
|
slavik74
|
Jednoduché to je, no osobne by to neskušal. Je to ako draždit hada bosou haksnou.
|
19.7.09, 10:53 |
|
|
varok
|
Pokud budou všechny kontakty a spoje v pořádku, tak bych rozebral startér. Podle mého bude chyba v tom elektromagnetu, který spíná zároveň i proud do motoru startéru. Někdy se nespojí ty kontakty uvnitř a tím nejede startér, jen cvakne ten elektromagnet, ale nedostatečně na to aby ty kontakty spojil.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
19.7.09, 12:26 |
|
|
venda
|
slovacek.milos píše: já baterky dřív měřil jen svařovacím drátem, propojíš natvrdo +- a pokud ten drát udržíš v ruce déle jak dvě vteřiny je baterka KO miloš
Jednoduchý a spolehlivý. V podstatě je to zátěžový měřák a baterce to neublíží.
Ale k tématu, zůstanou ti svítit kontrolky, nebo pohasnou?
|
19.7.09, 12:41 |
|
|
sharpers
|
btw, taky mužeš zkusit dát tam ručku, vyřadit, zapnout zapalovani a propojit drátem + na baterce a ten tenčí přívod na starteru..pokud bude startovat tak je chyba někde v kabeláži...pokud ne tak je hodně slaba baterka nebo špatny starter
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
19.7.09, 12:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|