Dají se el. okna (bud i se sklem nebo jen mechanismus+elektrika) ze stare felicie (94-97) použít do nove felicie (98-01) se vším všudy (ten panel ovládání oken jestli jde vpasovat ze stareho tunelu do noveho) Díky za odpověď.
_________________ Škoda Forman "Excelent" r.v. 92 -> 1 z 2000
10.2.13, 20:55
Reklama
Reklama
Milan Koukal
Re: Felicie el. okna
mělo by to pasovat ty dveře a co já vím tak aj elektrika jsou totožné
_________________ Škoda 105GL r.v. 1981( nabouráno jedním magorem chystá se náhrada) Škoda 136GL r.v.1989 Oranžák, po částečné rekonstrukci Škoda forman PLUS r.v.1994 135B Škoda Fabia 1.4MPI r.v. 2001 Ford Transit 2.2 TDCI r.v. 2008
10.3.13, 07:53
josef.ledr
Určitě to jde jelikož já to tak mam. Ty nový bíly plastový co jsem měl tak samozřejmě praskly a tak jsem na vrakáči sehnal ty lankový ze starej feldy a pasujou tam akorát si převstáš diry ve dveřích pro uchycení toho mechanismu. A nevim jestli vyměňuješ novej typ za starej nebo jestli tam maš kličky ale stará felda má oproti novej uplně jinou elektriku na okynka. Takže to musíš přeházet i s elektrikou a nebo to udělat jako já. Mám v každejch dveřích čtyři relátka jako převodníky mezi starou a novou elektrikou (nedoporučuju ty relátka pri zatížení zlobej takže to budu muset ještě předělat).
10.3.13, 08:10
Kocur
no mam možnost mít zadarmo ze stareho typu (do roku 98) a auto mam od roku 98 nahoru tak aby mi okna dovirala nadoraz a taky aby se stahovala správně + aby konektory seděly...+nevím jestli budou sedět ve středovem kastliku ty tlačítka...jestli ten obdelníček ze stareho v kterem ty tlačítka jdou dat do noveho...
_________________ Škoda Forman "Excelent" r.v. 92 -> 1 z 2000
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 47 návštevníků