|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Zásuvka zapalovače na Škodu favorit
Autor |
Zpráva |
Jarek
|
Zásuvka zapalovače na Škodu favorit
Zdravím. chtěl bych poprosit o pomoc. Mám Favorita a ten má nad rádiem nějakou zásuvku (nebo přípravu pro zásuvku). Koupil jsem si univerzální zásuvku zapalovače (kvůli nabíječce atd). Zapojení je jasné obvod - střed plus. Když jsem ale vyšrouboval stávající zásuvku tak měla přívod dva drátky červený a modrý a kostřeno je zřejmě přes plech na kterém je našroubována. Na plech je vyveden bílý drátek ale nevede k zásuvce (možní k radiu). Tak bych se chtěl zeptat jestli mi může někdo poradit jak to zapojit. Díky Jarek
|
16.5.06, 08:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Roman
|
blbost-pres ten prech to ukostrene byt nemuze - ten plech je v plastu - teda je mozne ze nekdo extra ukostril i ten plech, ale jinak je to originalne ukostrene pod pristrojovkou - ma tam jit klasicky napevno +, - a + od svetel (to + tam muze byt i pres spinacku, kdyz chces - ale kdyz pres spinacku, tak to dej prs rele, pro sichr)
_________________ LPG a dlouha spajzka :-D:-D 92, orangee 93
|
16.5.06, 09:09 |
|
|
Jarek
|
No mně jde o to jak zapojit ten universální (např. filson) do stávajícího systému. Jak říkám na stávající "zásuvku pod krytkou" jsou dva drátky, a nevím jsou oba plus nebo plus a mínus je mi jedno jak to bude zapojené hlavně aby to bylo bezpečné a funkční.
|
16.5.06, 09:14 |
|
|
Roman
|
no jeden by mel bejt + a druhej minus, mely by tam bejt myslim zlutej a bilej, ale oni to v prubehu vyroby mohli menit - zkus to zmerit jakymkoli obycejnym digitalnim multimetrem (v obi za 90 kc)
_________________ LPG a dlouha spajzka :-D:-D 92, orangee 93
|
16.5.06, 12:26 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
taky se mi nezda ze by byly oba+, jedine ze by byl jeden an osvetline toho krouzku kolem, ale i tak tomu moc neverim. jestli to nemas cim zmerit, tak vem zarovku (treba co je do zadnich svetel) a zkus ji pripojit na ty dratky, jestli se rozsviti. jestli jo tak je to + a -.
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
16.5.06, 18:53 |
|
|
Nepér
|
Jedno je -, tuším, že 1 drát, to druhý je + , jsou to určitě 2 spojený dráty, ten druhej totiž pokračuje do spínače brzdovek a do vnitřního světýlka (nahoru ke zpětnýmu zrcátku).
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
16.5.06, 19:35 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|