Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 05:53

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
 Startér - čím to nejspíš je??? 
Autor Zpráva

Příspěvek Startér - čím to nejspíš je???
Mám dva startéry. Maj natočíno tak 70000km a chovaj se dost podobně. Uhlíky jsou přehazovány jedny. Je to v Š120. Baterka nová. Dělá to hlavně po delším staní a v mrazu. Jinak jde paradně. Při startování se vždy po kratším či delším čase jako zpomalí, jako kdyby se nemohl převalit dál. Hned po začatku startování. Otázka: Jak se projeví špatné uhlíky a jak špatná kostra. Doufám, že ložiska jsou po těch km ještě dobrý (trochu vůli ta hřídel teda ma). U špatné kostry by se to asi chovalo pořád stejně, ne? Popřípadě kam dáváte kostru a jakej používate kablik. ta puvodni je urcite nekde spatne pristupna. :? Dik

Naposledy upravil Drda dne 21.11.07, 14:02, celkově upraveno 2

19.11.07, 13:07
Pspvek Reklama

Hliník navždy.

Příspěvek 
Ta loziska vypadaji jak tedy? Pokud jsou hodne v riti, tak se pri zaberu muze opirat rotor o stator a pak to takhle zadrhava ...

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

19.11.07, 13:14
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Kolik tam muze byt? 1 mm? Je to uz moc? Ze by na tom byly oba stejne blbe? mozny to je. Ty loziska pry daji vymenit. Da se to zvladnout nebo je treba naky special stahovak...? Neni nekde navod?

19.11.07, 13:21
Hliník navždy.

Příspěvek 
1mm se mi uz zda dost, prej se daj koupi, mely by byt jako do fava. Vyrazit starej to si nejak poradis a narazit novy lozisko ... no nejak jemne pres drivko naklepnout treba a predtim nechat lozisko v mrazaku ...

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

19.11.07, 13:22
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
No to je vůle jak kráva :shock:

Ložiska se koupit dají, pozor, jsou tři různé rozměry. Jedno futro (zadní) je shodný jak pro 660W tak 800W, přední futro je pro 660W větší než pro 800W. ¨¨

Výměna je jednoduchá, vystačíš si s kladívkem, nějakým dřívkem a tak. Ložiska pak ještě LEHCE namaž.

19.11.07, 16:52
Mistr mechanik

Příspěvek 
Šemik píše:
No to je vůle jak kráva :shock:

Ložiska se koupit dají, pozor, jsou tři různé rozměry. Jedno futro (zadní) je shodný jak pro 660W tak 800W, přední futro je pro 660W větší než pro 800W. ¨¨

Výměna je jednoduchá, vystačíš si s kladívkem, nějakým dřívkem a tak. Ložiska pak ještě LEHCE namaž.

jo ale šemíku co tam píše drda tak se mu to roztočí a to asi nebude problém jen ve starteru, to je podpora expanze a jestli je jiskra nebo směs v nepoměru tak se i starter chová divně když má něco za sebou, pokud mi nejede žhavení OK nebo mi ucpaný filtr stáhne naftu tak mi to točí jak zdechlina a když mi to vyjde tak -15 a na drc miloš

20.11.07, 22:35

Příspěvek 
Je to taky možný Miloši, já to pochopil tak že je vada ve startéru, jako že někdy točí pomalu a špatně, ostatek že je v pořádku.

20.11.07, 22:37

Příspěvek 
Tak ta vule mi neprijde zas tak hrozna. Ten 1 mm sem prehnal. Divny je, ze se teda dva startery chovaj stejne. Ale mozny to je. Mohly by to bejt ty uhliky? Sou dole trochu vorvany a vubec mi pripadaj, ze nadelaj za kratkou dobu dost bordelu. Tim padem zacpou ty rejhy pod nima. => sorry za popis, nejsem odbornik :D. Jinak taky motor v tom je z fava, karb sedr, stelovany pouze mnou.

20.11.07, 23:04
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 8 ]