|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Startér - čím to nejspíš je???
Autor |
Zpráva |
Drda
|
Startér - čím to nejspíš je???
Mám dva startéry. Maj natočíno tak 70000km a chovaj se dost podobně. Uhlíky jsou přehazovány jedny. Je to v Š120. Baterka nová. Dělá to hlavně po delším staní a v mrazu. Jinak jde paradně. Při startování se vždy po kratším či delším čase jako zpomalí, jako kdyby se nemohl převalit dál. Hned po začatku startování. Otázka: Jak se projeví špatné uhlíky a jak špatná kostra. Doufám, že ložiska jsou po těch km ještě dobrý (trochu vůli ta hřídel teda ma). U špatné kostry by se to asi chovalo pořád stejně, ne? Popřípadě kam dáváte kostru a jakej používate kablik. ta puvodni je urcite nekde spatne pristupna. Dik
Naposledy upravil Drda dne 21.11.07, 14:02, celkově upraveno 2
|
19.11.07, 13:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ta loziska vypadaji jak tedy? Pokud jsou hodne v riti, tak se pri zaberu muze opirat rotor o stator a pak to takhle zadrhava ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
19.11.07, 13:14 |
|
|
Drda
|
Kolik tam muze byt? 1 mm? Je to uz moc? Ze by na tom byly oba stejne blbe? mozny to je. Ty loziska pry daji vymenit. Da se to zvladnout nebo je treba naky special stahovak...? Neni nekde navod?
|
19.11.07, 13:21 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
1mm se mi uz zda dost, prej se daj koupi, mely by byt jako do fava. Vyrazit starej to si nejak poradis a narazit novy lozisko ... no nejak jemne pres drivko naklepnout treba a predtim nechat lozisko v mrazaku ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
19.11.07, 13:22 |
|
|
Šemik
|
No to je vůle jak kráva
Ložiska se koupit dají, pozor, jsou tři různé rozměry. Jedno futro (zadní) je shodný jak pro 660W tak 800W, přední futro je pro 660W větší než pro 800W. ¨¨
Výměna je jednoduchá, vystačíš si s kladívkem, nějakým dřívkem a tak. Ložiska pak ještě LEHCE namaž.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
19.11.07, 16:52 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Šemik píše: No to je vůle jak kráva Ložiska se koupit dají, pozor, jsou tři různé rozměry. Jedno futro (zadní) je shodný jak pro 660W tak 800W, přední futro je pro 660W větší než pro 800W. ¨¨ Výměna je jednoduchá, vystačíš si s kladívkem, nějakým dřívkem a tak. Ložiska pak ještě LEHCE namaž.
jo ale šemíku co tam píše drda tak se mu to roztočí a to asi nebude problém jen ve starteru, to je podpora expanze a jestli je jiskra nebo směs v nepoměru tak se i starter chová divně když má něco za sebou, pokud mi nejede žhavení OK nebo mi ucpaný filtr stáhne naftu tak mi to točí jak zdechlina a když mi to vyjde tak -15 a na drc miloš
|
20.11.07, 22:35 |
|
|
Šemik
|
Je to taky možný Miloši, já to pochopil tak že je vada ve startéru, jako že někdy točí pomalu a špatně, ostatek že je v pořádku.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
20.11.07, 22:37 |
|
|
Drda
|
Tak ta vule mi neprijde zas tak hrozna. Ten 1 mm sem prehnal. Divny je, ze se teda dva startery chovaj stejne. Ale mozny to je. Mohly by to bejt ty uhliky? Sou dole trochu vorvany a vubec mi pripadaj, ze nadelaj za kratkou dobu dost bordelu. Tim padem zacpou ty rejhy pod nima. => sorry za popis, nejsem odbornik . Jinak taky motor v tom je z fava, karb sedr, stelovany pouze mnou.
|
20.11.07, 23:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|