|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Tersi
|
dobíjení
Zdravim je normalni u favorita kdyz nastauju tak mi kontrolka baterky nezhasne ale když to prošlápnu tak zmizí a pak už se neobjeví ,vždycky se to objeví jenom při nastartování,ale jak zvýším otáčky zmizí to.
|
31.5.06, 19:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ferrari
|
Asi je to normálne, lebo kamarátovi to robí tiež.
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
31.5.06, 19:17 |
|
|
Kikan
|
Mě to taky dělá.
|
31.5.06, 19:29 |
|
|
Roman
|
jj normální
_________________ LPG a dlouha spajzka :-D:-D 92, orangee 93
|
31.5.06, 19:29 |
|
|
Nepér
|
Mě taky...
A to tam mám tu menší řemenici...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
Naposledy upravil Nepér dne 31.5.06, 23:21, celkově upraveno 1
|
31.5.06, 22:21 |
|
|
Dom
|
mám stejný problém! pomohl by silnější alternátor?
_________________ Favorit LPG
|
31.5.06, 22:51 |
|
|
Roman
|
to neni v sile alternatru- i kdyz se od 93 zacala davat jina remenice, dela to stejne - feldy uz to nedelaj, ale fa jo
_________________ LPG a dlouha spajzka :-D:-D 92, orangee 93
|
31.5.06, 22:56 |
|
|
oggie
|
BTW me to dela taky, mam favo uz hoooodne dlouho, dobiji jakz takz, hold neni stavene na moje autoradio a zesik...
Tata mi kdysi rikal, ze se pri startu nesepne nejake relatko na alternatoru a ten nedobiji, pak jak se prida plyn asi se zvysi dodavka proudu a napeti ktere jde pres alternator a rele se sepne, je to nazor meho taty, ale ja si myslim ze by mohl sedet...schvalne si zkuste nekdy vecir nastartotavat motor rozsvitit svetla (do ty doby neslapat na plyn ) a pak si pridat nez zmizi ta kontrolka a uvidite zmenu i na svetlech
|
1.6.06, 12:58 |
|
|
Návštěvník
|
oggie píše: BTW me to dela taky, mam favo uz hoooodne dlouho, dobiji jakz takz, hold neni stavene na moje autoradio a zesik... Tata mi kdysi rikal, ze se pri startu nesepne nejake relatko na alternatoru a ten nedobiji, pak jak se prida plyn asi se zvysi dodavka proudu a napeti ktere jde pres alternator a rele se sepne, je to nazor meho taty, ale ja si myslim ze by mohl sedet...schvalne si zkuste nekdy vecir nastartotavat motor rozsvitit svetla (do ty doby neslapat na plyn ) a pak si pridat nez zmizi ta kontrolka a pustit plyn a uvidite zmenu i na svetlech
|
1.6.06, 12:59 |
|
|
Nepér
|
není to sice relé, ale je pravda, že v tom polovodičovém regulátoru cosi sepne, zhasne kontrolka a dobíjí to, při poklesu otáček asi pod 500 (zkuste si přidusit volnoběh) se to zase rozsvítí...
Možná že novější typy regulátorů se budou chovat jinak...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
1.6.06, 20:59 |
|
|
vopaje
|
Ano pánové.Tato závada není vážná,jedná se o na buzení altíku, což je u Fav.běžný jev. čus
|
2.6.06, 22:24 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|