|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
dewilo
|
Alarm+central na felicii
Zdravim.Neviete mi niekto pomoct ?mam alarm a central.Chcem aby s dialkovym od alarmu sa mi odomkli aj dvere.Nasiel som riadiacu jednotku aj od centralu aj od alarmu.Ta od centralu ma dva kabliky ktore su urcene na prepojenie s alarmom prave kuoli tomu.Ale problem je ze neviem kde ich mam do tej riadiacej jednotky strcit (do tej alarmovej).Da sa to vuobec spravit ?alebo je na to nejaky recept?A ak uz ist s tym do servisu tak to vedia spravit? a kolko to asi bude stat?diky pekne za odpovede
|
3.8.06, 20:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
vopaje
|
Prvně je třeba vědět co je to za typ./Alarm/.A nebo pokud máš manuál od toho alarmu,tak i tam bude bod připojení znázorněn.Zjisti typ a napiš.čus
|
4.8.06, 14:36 |
|
|
dewilo
|
no je to origo alarm od skody.Znacka je META-SYSTEM.
|
6.8.06, 08:43 |
|
|
vopaje
|
No jo,ale ještě záleží na typu.Bude lepší zajet do servisu,nebo za autoelektr.,ty ti poradí na místě.
Pokud je alarm v řadě HPA,neměl by být problém v propojení,ale pokud je řada HPB,nejsem si jist. /HPB a HPA typy alarmu.
Jen mě zaráží jedna věc,proč to nezpárovaly hned při montáži.
V tomto je těžké na dálku radit.Navštiv servis. čus
|
7.8.06, 21:26 |
|
|
dewilo
|
hej asi budem musiet.ale dakujem za reakciu...preto to nebolo prepojene lebo ten central som tam daval sam dodatocne.
|
25.8.06, 20:29 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|