š120 - přerušovač blinkrů moc hřeje
| Autor |
Zpráva |
|
nimha
|
tak se posral úplně, ani neblikne. A to už to byl druhej, ten první jsem reklamoval. Teď tam mám ten starej, co bliká rychlejc. Další bude z vrakáče, už na to seru!
_________________ nimha
|
| 3.8.06, 11:34 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Šemik
|
nimha píše: tak se posral úplně, ani neblikne. A to už to byl druhej, ten první jsem reklamoval. Teď tam mám ten starej, co bliká rychlejc. Další bude z vrakáče, už na to seru!
Safra safra to jsou mi slova... Když tam máš ten co ti bliká rychleji než se ti líbí tak si tu frekvenci můžeš zpomalit. Dělá se to tím malým šroubkem co je na tom přerušovači ze strany kontaktů. Většinou bývá přelepenej kouskem lepenky
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 3.8.06, 11:41 |
|
 |
|
petr petr
|
nimha píše: tak se posral úplně, ani neblikne. A to už to byl druhej, ten první jsem reklamoval. Teď tam mám ten starej, co bliká rychlejc. Další bude z vrakáče, už na to seru!
Měl by jsi se podívat jestli máš všude žárovky takové jaké mají být, to znamená 21W ve předu a vzadu a v blatníku 4W jesli jsou někde slabší tak to bude hodně hřát a likvidovat přerušovače,hodně podobné jsou vzhledem 21W a 18W, tak to radši skontroluj.
|
| 3.8.06, 11:48 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Na vrakaci dostanes zase nejakej smejd, reklamuj ten spalenej a za par penez navic je prerusovac z feldy 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 3.8.06, 11:55 |
|
 |
|
nimha
|
Šemik píše: nimha píše: tak se posral úplně, ani neblikne. A to už to byl druhej, ten první jsem reklamoval. Teď tam mám ten starej, co bliká rychlejc. Další bude z vrakáče, už na to seru! Safra safra to jsou mi slova... Když tam máš ten co ti bliká rychleji než se ti líbí tak si tu frekvenci můžeš zpomalit. Dělá se to tím malým šroubkem co je na tom přerušovači ze strany kontaktů. Většinou bývá přelepenej kouskem lepenky
no jo, ale když se to rozbije večer při jízdě po praze a musíš to rozmontovávat...
jinak mám další přerušovač (starší, zdarma), tak uvidím. zkouknu taky ty žárovky, ale ty by měly být v poho...
_________________ nimha
|
| 4.8.06, 16:31 |
|
 |
|
Šemik
|
petr petr píše: nimha píše: tak se posral úplně, ani neblikne. A to už to byl druhej, ten první jsem reklamoval. Teď tam mám ten starej, co bliká rychlejc. Další bude z vrakáče, už na to seru! Měl by jsi se podívat jestli máš všude žárovky takové jaké mají být, to znamená 21W ve předu a vzadu a v blatníku 4W jesli jsou někde slabší tak to bude hodně hřát a likvidovat přerušovače,hodně podobné jsou vzhledem 21W a 18W, tak to radši skontroluj.
Ty jo, 18W? Tak tyhle žárovku jednu mám jako velkou vzácnost, tu otec dostal jako náhradní ke svému vozu SIMCA 1300 když jej koupil v roce 1966. Takovou žárovku tam snad ani mít nemůže, tyhle žárovky přestaly dělat dávno předtim než vyrobili tu jeho škodovku...
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 5.8.06, 09:03 |
|
 |
|
petr petr
|
Šemik píše: petr petr píše: nimha píše: tak se posral úplně, ani neblikne. A to už to byl druhej, ten první jsem reklamoval. Teď tam mám ten starej, co bliká rychlejc. Další bude z vrakáče, už na to seru! Měl by jsi se podívat jestli máš všude žárovky takové jaké mají být, to znamená 21W ve předu a vzadu a v blatníku 4W jesli jsou někde slabší tak to bude hodně hřát a likvidovat přerušovače,hodně podobné jsou vzhledem 21W a 18W, tak to radši skontroluj. Ty jo, 18W? Tak tyhle žárovku jednu mám jako velkou vzácnost, tu otec dostal jako náhradní ke svému vozu SIMCA 1300 když jej koupil v roce 1966. Takovou žárovku tam snad ani mít nemůže, tyhle žárovky přestaly dělat dávno předtim než vyrobili tu jeho škodovku...
No by ses divil já už jsem jich pár na autech viděl  ))
|
| 5.8.06, 22:07 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |