Autor |
Zpráva |
Matthes
Hliník navždy.
|
Sadra17 píše: Matthes píše: Me se tenhle libi ale nám ne
Kuš.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
28.1.08, 18:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
FUCK: OFF TOPIC....
chlapi, tak jak teda s těma samolepkama...budou vůbec ???...beru 4 malý a s 2 velký....taky kurňa nemám účet....takže asi fakt na srázku ...pokuste se to někdo vyřešit..
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
28.1.08, 20:32 |
|
|
zokot
|
Sice jsem tam nebyl, ale vezmu si 2x
Máte už cenu?
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
28.1.08, 20:37 |
|
|
Ondras83
|
zokot píše: Sice jsem tam nebyl, ale vezmu si 2x Máte už cenu?
cena by byla...spíš sem pochopil že je nyní problém s výrobou a taky problém s finančním vyrovnáním..
snad někdo něco vymyslí....
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
28.1.08, 20:39 |
|
|
bany.xf.cz
|
Ondras83 píše: FUCK: OFF TOPIC.... chlapi, tak jak teda s těma samolepkama...budou vůbec ???...beru 4 malý a s 2 velký....taky kurňa nemám účet....takže asi fakt na srázku ...pokuste se to někdo vyřešit..
Ano, samolepky budou. Cena maximálně 10 za malou a 15 za velkou. Víc peněz to určitě nebude!
Beru na vědomí tvuj počet.
Až samolepky budou, dám vědět. Hlavně, než začnu prodávat, musim udělat žátěžovou zkoušku na slunci, dešti a větru. Abych věděl jak jsou odolný.
Když budou přijatelně odolné, navrhnu prodej. Zatim je to ale hodně předčasné.
Už mám vymyšlený přibližně počet kolik vyrobim: 60 malejch a 20 velkejch.
_________________ http://fb.com/BJpolepy
|
28.1.08, 20:39 |
|
|
bany.xf.cz
|
Ondras83 píše: zokot píše: Sice jsem tam nebyl, ale vezmu si 2x Máte už cenu? cena by byla...spíš sem pochopil že je nyní problém s výrobou a taky problém s finančním vyrovnáním.. snad někdo něco vymyslí....
Jestli se ukáže, že samolepky vyrobený metodou "natištění na samolepící fólii pomocí laserové tiskárny" něco vydrží, s výrobou dál problém nebude... Ale jestli nevydržej, bude se to muset třeba lepit zevnitř na zadní sklo nebo tak.. Jako třeba samolepka CZ nebo CS a tak...
No a finanční vyrovnání taky nebude problém, když se všichni vyrovnáme na srazu.
Největší problém je to, že strejda je do devátýho v horách, takže se nedostanu k tý tiskárně...
A taky to, že nemám koupený ty fólie.
|
28.1.08, 20:47 |
|
|
Jura
|
Já by sem chtěl 4 malý a 4 velký jo?
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
28.1.08, 20:47 |
|
|
bany.xf.cz
|
Jura píše: Já by sem chtěl 4 malý a 4 velký jo?
Jo.
|
28.1.08, 20:48 |
|
|
fatal
rejpal
|
Nebylo by lepší u Nepérova návrhu odebrat "www." (a vycentrovat) a oderat "Štoky..."?
Pokud se návrh změnil nebo jste to tu už probírali, nekamenujte mě prosím, nečetl jsem tu všechno...
Zkusím vymyslet vhodné místo na nálepku, takže se možná také přidám. Kdyby by mi nevyhovovala velikost, bylo by případně možné vyrobit nálepky přímo na míru?
|
28.1.08, 22:01 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
Vzal by som 4 velke a 4 male ja by som bol schopny si ich nalepit na auto aj 20 ale 8 je decentne
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
28.1.08, 22:12 |
|
|
bany.xf.cz
|
fatal píše: Nebylo by lepší u Nepérova návrhu odebrat "www." (a vycentrovat) a oderat "Štoky..."? Pokud se návrh změnil nebo jste to tu už probírali, nekamenujte mě prosím, nečetl jsem tu všechno...
Jo, jít by to mohlo. Ovšem muj nick je "bany.xf.cz" a málokoho napadne že je to internetová stránka. Nebo byla...
A kdybych měl nick "www.bany.xf.cz" tak už by to každýmu došlo. Tak nevim. Autor je Nepér. Ať se ten vyjádří jestli to mám odebrat. To už tak těžký neni. Ani to vycentrování.
Ale ta adresa, když se zadá do prohlížeče funguje s www i bez www.
Jinak návrh se nezměnil.
No s těma štokama by byl větší problém, protože je to na konci obrázku a aby tam byl takovej bílej cancour je blbý. A Nepér řikal dobře, kdo to nechce, ať si to odstříhne. Jako třeba já. Já tam nebyl...
No a s tim rozměrem... možná by se něco dalo no. Napiš rozměr kterej chceš a já se pokusim to nějak udělat. Kdyžtak ale napiš ten rozměr jenom jeden kterej je pro tebe důležitější - třeba výšku nebo jenom šířku... aby si nestratil poměr stran a neměl si to pak zdeformovaný.
|
29.1.08, 07:22 |
|
|
Bukaj
|
No, já osobně bych to nechal s tim www...
A ty Štoky si klidně u některejch samolepek odstřihnu
Jinak tedy při té ceně 15Kč/ks závazně objednávám 10ks větších a 5ks menších samolepek
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
29.1.08, 08:40 |
|
|
Radic
|
tak za cenu sem na tom opačně jak bukaj...10 malých a 5 velkých
kvalitu určitě otestuj. Jinak bych se mohl zeptat v reklamce na cenu...s malým početm mě nikam nepošlou, to vim. A ze vnitřní strany na zadní sklo neni zlý nápad...
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
29.1.08, 13:38 |
|
|
bany.xf.cz
|
Radic píše: tak za cenu sem na tom opačně jak bukaj...10 malých a 5 velkých kvalitu určitě otestuj. Jinak bych se mohl zeptat v reklamce na cenu...s malým početm mě nikam nepošlou, to vim. A ze vnitřní strany na zadní sklo neni zlý nápad...
Takže každej teda ještě napište jestli chcete vnitřní nebo vnější samolepky. Cena se nemění
Jinak objednávky beru na vědomí. Zakládám si zvláštní sešit.
Zatim je stav přibližně 50 malejch a 25 velkejch...
Martine 007, kdo že to tady psal že jich nebude 100?
|
29.1.08, 14:01 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
No tak jo no...se nepočítalo s touto supr cenou no...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
29.1.08, 14:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|