Autor |
Zpráva |
Vít
Hluchoň
|
michalkatka píše: však škodovky sa nekazia....
to je pravda, ony se doslova serou... hlavně motory v poslední době
|
2.2.08, 10:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Vít píše: michalkatka píše: však škodovky sa nekazia.... to je pravda, ony se doslova serou... hlavně motory v poslední době
namáš pravdu, tie motory znesú hocičo, a keď sa už pokazí tak je to dôsledok niečoho...
jeden mi povedal že musí tam byť dosť oleja a vody strážiť teplotu a motor vydrží prakticky všetko...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
2.2.08, 10:23 |
|
|
Šemik
|
michalkatka píše: Vít píše: michalkatka píše: však škodovky sa nekazia.... to je pravda, ony se doslova serou... hlavně motory v poslední době namáš pravdu, tie motory znesú hocičo, a keď sa už pokazí tak je to dôsledok niečoho... jeden mi povedal že musí tam byť dosť oleja a vody strážiť teplotu a motor vydrží prakticky všetko...
Zajímavé Já měl oleje po max, teplotu jsem sledoval jak na budíku tak pomocí kontrolky a jak to dopadlo No ale byla to 130
Schválně vezmu na sraz obě těsnění hlavy z té původní 130 - původní AZNP vyndané po 20letech provozu a pak TEMAC po 3/4 roce - zcela jasný důkaz kvality dnešních těsnění..
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
2.2.08, 11:11 |
|
|
michalkatka
|
Šemik píše: Zajímavé Já měl oleje po max, teplotu jsem sledoval jak na budíku tak pomocí kontrolky a jak to dopadlo No ale byla to 130 Schválně vezmu na sraz obě těsnění hlavy z té původní 130 - původní AZNP vyndané po 20letech provozu a pak TEMAC po 3/4 roce - zcela jasný důkaz kvality dnešních těsnění..
130 sú také, ja sa skôr venujem rade 781, aj keď už od vás viem dosť info aj o 742...
|
2.2.08, 11:19 |
|
|
Bukaj
|
Já se 130 nevzdám!
Ať si kdo chce co chce říká...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
2.2.08, 11:40 |
|
|
bany.xf.cz
|
Bukaj píše: Já se 130 nevzdám! Ať si kdo chce co chce říká...
Tak to má bejt!
_________________ http://fb.com/BJpolepy
|
2.2.08, 11:42 |
|
|
michalkatka
|
správne..
|
2.2.08, 11:46 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
No ja jsem zvedav na sebe ... v posledni dobe se pokalelo nekolik 130 a ja si ji jdu postavit
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
2.2.08, 11:47 |
|
|
cyz
|
Mě motor šlape jak švýcarské hodinky, žádné špatné období pro škodovky nevidím - spíš pro Fordy
Šemik: Na těsněních TEMAC není nic špatného, pokud máš propadlé vložky tak za to to těsnění nemůže.
|
2.2.08, 12:54 |
|
|
Bukaj
|
cyz píše: Mě motor šlape jak švýcarské hodinky, žádné špatné období pro škodovky nevidím - spíš pro Fordy Šemik: Na těsněních TEMAC není nic špatného, pokud máš propadlé vložky tak za to to těsnění nemůže.
No, to bych netvrdil - Temac po jednom roce vypadal hůř, než originální těsnění po 15 letech...
Ta papíroněcokovová výplň mezi plechem těsnění nějak nedokáže odolat působení chladicí kapaliny...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
2.2.08, 14:03 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
deekay píše: Jonny píše: neviem kolko pride slovakov ale nebolo by lepsie aby sa to konalo niekde na morave aby to bolo tak ,,v strede ,, ? ( ja si trufam na max 400 km od baraku ( ale moze to byt aj blizsie )) ja sa prisposobim to bolo predmetom dlhej diskusie: kde? lebo ked si zoberes my sme sli 350 km ale taky kachnis to mal 400km, keby sme to posunuli na moravu tak sice my to budeme mat blizsie ale on chudak 500km... tato poloha nam vyhovuje, je to idealny kompromis a dalej sa nebavime
Takze ten Camp Velkorarezity . ved to je len 350 km ratal som tak 400 takze este mam 50 km v rezerve
Ondras83: Daleko pre teba a na Felicii ? ak ratam ze HK je Hradec Kralove tak to mas nakych 150 km +-autobus .na felde 2 hodky s prstom v nose no ale ako myslis ved ja tiez neviem vsetko
deekay: kade pojdes ( kde by sme sa stretli ) ? Kuk na mapu a ak pojdes na sever tak by sme sa stretli asi v prievidzi ( tam trafim aj sam ) ale nevim kade pojdes tak sa pytam ale asi pojdes popri Bratislave (po D2 asi ) a stretneme sa az v Brne
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
Naposledy upravil Jonny dne 2.2.08, 19:45, celkově upraveno 1
|
2.2.08, 19:33 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
Radic píše: tak hele...je fakt že vysočina je maximálně vyhovující a to kdo si kam troufá...neni problém aby se lidi postupně sbírali. Já sem se připojil ke dvoučlené tlupě a nakonec nás se jelo po D1 5 pokud se domluvíme není se čeho bát...s sebou pobrat díly a jedéém dokaď nevyletí ojnice tak se to opraví Jonny:: stejně asi pojedeš přes Trenčín tak se svezeš semnou...máš mě po cestě. Deekay možná taky zase (nebo letos radši nee? ) a už to tu bylo minule: michalkatka píše: však škodovky sa nekazia....
Ty si z trenčína ved v profile nas napisane Uh . Hradiste
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
2.2.08, 19:44 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
radic je z banova, to je kusok od hranic, ked ides cez drietomu pri trencine tak preto
ja neviem ci pojdem cez BA, mam to najkratsie a po dialnici, ale ta dialnica je za SK hranicami nic moc
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
2.2.08, 19:50 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Jonny píše: Takze ten Camp Velkorarezity . ved to je len 350 km ratal som tak 400 takze este mam 50 km v rezerve
těch 50km máš na bloudění
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
2.2.08, 19:54 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
Sadra17 píše: Jonny píše: Takze ten Camp Velkorarezity . ved to je len 350 km ratal som tak 400 takze este mam 50 km v rezerve těch 50km máš na bloudění
No mas recht ale ved pojdem s deekayom ( mozno ) takze pohodka ne ? inak bez neho na bludenie pridavam 100 km ninimalne ( ja som vedel ze raz sa mi ten zemepis zide..... )
|
2.2.08, 20:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|