Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.6.26, 00:14

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 Central... 
Autor Zpráva
Junior TW team

Příspěvek Central...
Vcera jsem dostal od kamarada DO centralu i s vystrelovacim klicem... No a chci se zeptat jestli nekdo nevite zda jde nekde koupit jednotka ktera se dokaze naucit tohle DO nebo jestli je nejake jine resini jak to skloubit tak aby mi to na auticku fungovalo... Celej to DO je postaveny na IO PT2260-R4S ale furt mi vrta v hlave jak to vysila ten signal nemuzu najit nic co by se tvarilo ze to neco vysila... Jo a vyrobce je LFF... Kluci pomozte at muzu po svete behat s vystrelovakem :lol: Dikes moc

1.2.08, 14:23
Příspěvek Reklama

>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<

Příspěvek 
Koukám, že je to trochu starší příspěvek... Je to ještě aktuální?

Každopádně DO funguje zjevně na principu RFID. Což znamená, že musíš mít aktivační klíč (EPC) transpondéru (klíčku od auta), aby mohl naprogramovat řídící jednotku. Nebo i ten klíč... Tvůj dotaz jsem jako úplně nepochopil. Tys dostal nějakej klíč a chceš ho narvat na DO tvýho auta? To asi dost dobře nepůjde. Teda všechno jde, ale tohle úsilí je opravdu dost nesmyslný. Našel jsem taky klíč vystřelovák od nějakýho Peugeotu a rozhodně to nebudu zkoušet nacpat do Škodovky, páč ten EPC klíč má 96 bitů... Takže tak. Jinak řídící jednotka je tady:

http://www.levnealarmy.eu/centralni-zam ... fn3iabudf1

Obrázek

4.2.08, 05:13
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Junior TW team

Příspěvek 
Serifus píše:
Koukám, že je to trochu starší příspěvek... Je to ještě aktuální?

Každopádně DO funguje zjevně na principu RFID. Což znamená, že musíš mít aktivační klíč (EPC) transpondéru (klíčku od auta), aby mohl naprogramovat řídící jednotku. Nebo i ten klíč... Tvůj dotaz jsem jako úplně nepochopil. Tys dostal nějakej klíč a chceš ho narvat na DO tvýho auta? To asi dost dobře nepůjde. Teda všechno jde, ale tohle úsilí je opravdu dost nesmyslný. Našel jsem taky klíč vystřelovák od nějakýho Peugeotu a rozhodně to nebudu zkoušet nacpat do Škodovky, páč ten EPC klíč má 96 bitů... Takže tak. Jinak řídící jednotka je tady:

http://www.levnealarmy.eu/centralni-zam ... fn3iabudf1

Jelikoz mi tu dlouho nikdo nedokazal poradit nakonec sem s vetsim usilim zjistil vschno sam... jsem rikal je to Dopostavene na koderu ST2260. Kod se zadava pomoci propojek na 8 vstupech. U ST2260 je moznost pripojit na kazdy z vstupu "1" nebo "0" nebo to nepripojit vubec... Takze mas 8na3 moznosti kodu... Hledal jsem ten AM vysilac ale nenasel jsem ho pac tam nebyl jako modul ale byl udelanej primo na tistaku(tzn antena byla primo z medenech cest na DTS) No a vym ze protikus ke koderu ST2260 je ST2270 ci ST2272 ale ani jeden se u nas neprodava... Takze jsem se rozhodl, ze si udelam vlastni DO z komponent ktery sou na ceskym trhu... Ctyr kanalovy DO me prijde na neceljch pet stovek az to odzkousim dam sem navody ci bude mozno si u me objednat :wink:

4.2.08, 13:09
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ]