Autor |
Zpráva |
Kikan
|
Kikan píše: Na konektoru to je č. 2 a 5, ale barvu z hlavy nevím. Když nebudeš vědět tak napiš a já bych se na to mrknul.
Ale to je označení na formanu 93. Nevím jaké máš auto.
_________________ Škoda Forman 135GLX - 43kW BMM, r.v. 1993
|
6.8.06, 21:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kaliban123
|
No mám sice favo 92 ale tohle by mohlo být stejné i na stříkačce tak to zkusím. Díky
|
7.8.06, 09:25 |
|
|
Kikan
|
Jo tak to by mělo být stejné.
|
7.8.06, 11:14 |
|
|
vopaje
|
Pánové,pokud si chcete ušetřit čas a nervy,vem přívod od centřálu /pokud vím,tak od tohoto DO vede jen jeden drát,což bylo pro připojení směrovek netradiční.Je ale možné,že se výrobce polepšil a udělal úpravu/.,žlutý drát,k němu připojíš paraelně v propustném směru dvě diody /např.1N54xx/ a od těch diod připojíš k směrovkám./pravá,levá/.Práce cca 0,5hod,cena max.20,-.Už jsme toto zapojení na foru řešily a někde mám ji nafocené zapojení.Pokud máš zájem dej mail a foto pošlu.čus
|
7.8.06, 19:50 |
|
|
Kaliban123
|
vopaje píše: Pánové,pokud si chcete ušetřit čas a nervy,vem přívod od centřálu /pokud vím,tak od tohoto DO vede jen jeden drát,což bylo pro připojení směrovek netradiční.Je ale možné,že se výrobce polepšil a udělal úpravu/.,žlutý drát,k němu připojíš paraelně v propustném směru dvě diody /např.1N54xx/ a od těch diod připojíš k směrovkám./pravá,levá/.Práce cca 0,5hod,cena max.20,-.Už jsme toto zapojení na foru řešily a někde mám ji nafocené zapojení.Pokud máš zájem dej mail a foto pošlu.čus
Tak mi pls pošli foto na kaliban123@centrum.cz díky.
|
8.8.06, 08:30 |
|
|
Kaliban123
|
Kikan píše: Kikan píše: Na konektoru to je č. 2 a 5, ale barvu z hlavy nevím. Když nebudeš vědět tak napiš a já bych se na to mrknul. Ale to je označení na formanu 93. Nevím jaké máš auto.
Čoveče tak jsem na to zkoušel mrknout ale stejně nevím kam s těma drátama na tom konektoru nejsou žádný čísla či tak něco abych poznal číslování konektorů mohl bys prosím tě hodit oko na barvu těch kabelů kam jsi to zapojoval? Moc díky.
|
8.8.06, 08:34 |
|
|
Kikan
|
Já se na to večer mrknu a napíšu ti.
|
8.8.06, 09:19 |
|
|
Kaliban123
|
Kikan píše: Já se na to večer mrknu a napíšu ti.
Ježiši moc ti děkuju. Nechci to moc zkoušet naslepo bojím se abych něco neodprásknul. Myslel jsem že tam někde budou čísla když jsem na škodovce takhle předělával lukasy tak tam bylo číslování tak jsem na to spolíhal i tady.
|
8.8.06, 11:21 |
|
|
Kikan
|
Čísla tam nejsou. Odpočítává se to zleva doprava, zhora dolů a vrch konektoru je ten stou špičkou. Ale na ty barvy se mrknu.
|
8.8.06, 11:31 |
|
|
Kikan
|
to: Kaliban123 Předem se ti omlouvám, ale dnes jsem to nestih. Byl jsem u tchýně a zpátky do toho deště se mi nechce Zítra slibuju.
|
8.8.06, 19:26 |
|
|
vopaje
|
Kaliban123 píše: vopaje píše: Pánové,pokud si chcete ušetřit čas a nervy,vem přívod od centřálu /pokud vím,tak od tohoto DO vede jen jeden drát,což bylo pro připojení směrovek netradiční.Je ale možné,že se výrobce polepšil a udělal úpravu/.,žlutý drát,k němu připojíš paraelně v propustném směru dvě diody /např.1N54xx/ a od těch diod připojíš k směrovkám./pravá,levá/.Práce cca 0,5hod,cena max.20,-.Už jsme toto zapojení na foru řešily a někde mám ji nafocené zapojení.Pokud máš zájem dej mail a foto pošlu.čus Tak mi pls pošli foto na kaliban123@centrum.cz díky.
Fotky máš v mailu.Napiš zda to došlo,blbne mě net. čus
|
8.8.06, 20:36 |
|
|
Kaliban123
|
vopaje píše: Kaliban123 píše: vopaje píše: Pánové,pokud si chcete ušetřit čas a nervy,vem přívod od centřálu /pokud vím,tak od tohoto DO vede jen jeden drát,což bylo pro připojení směrovek netradiční.Je ale možné,že se výrobce polepšil a udělal úpravu/.,žlutý drát,k němu připojíš paraelně v propustném směru dvě diody /např.1N54xx/ a od těch diod připojíš k směrovkám./pravá,levá/.Práce cca 0,5hod,cena max.20,-.Už jsme toto zapojení na foru řešily a někde mám ji nafocené zapojení.Pokud máš zájem dej mail a foto pošlu.čus Tak mi pls pošli foto na kaliban123@centrum.cz díky. Fotky máš v mailu.Napiš zda to došlo,blbne mě net. čus
Díky došlo to.
|
8.8.06, 21:18 |
|
|
vopaje
|
Tak co ,je to složité.Určitě né.
Vyzkoušej a budeš zpokojen.Ty diody stačí dát do bužírky./buďto obyč,nebo samosmršťov./
Spoje je lepší po odzkoušení kápnout cínem. čus
|
8.8.06, 21:48 |
|
|
Kikan
|
Tak se dívám že "vopaje" ti to popsal i s foto dokumentací. Podle popisu taky řešení a možná jednodušší. Ale pro případ tu máš ty barvy žlutý a zelený drát. Neboli svorka 2 a 5. Ty barvy se tam opakují, proto to líp poznáš po čísle.
|
9.8.06, 22:06 |
|
|
Kaliban123
|
Kucí tak jsem to zapojil a jede to jsem z toho happy konečně to vypadá jako pravý central.
|
10.8.06, 06:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|