Ahoj, mám felicii 1.3 mpi, rv 98, najeto 90 000km a při otáčkách od 2000ot-min, mi vibruje páka a je to celkem aji dost slyšet, tak prosím o radu co s tím, vyměnil jsem olej v převodovce, ale nepomohlo to a zajímalo by mě jestli na té tyči mezi řadící pákou a převodovkou není nejaká guma nebo silentblok, který pohlcuje vibrace, Děkuji
6.2.08, 22:28
Reklama
Reklama
DRYVER
To vibrovani je jen pri akceleraci nebo pri deceleraci ci porad na tyhle otacky ??? Nejspis mas uz ten novy system radici paky. Nekde se tu o tom psalo ze se to da renovovat, ale moc lidi o tom nevi. Zkus projit predchozi temata a tam to nekde najdes. Myslim ze to tu resil Jura
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
6.2.08, 22:52
deekay
Voditelj brodice
vibracie a drncanie su 2 rozne veci
ak ti to vibruje, a zaroven cele auto tak trochu, mozes mat zle silentbloky na uchyteni motora
a este k tomu vybehane lozko paky, to si kukni v tom dalsom prispevku
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
6.2.08, 23:10
pnd23
vibrace
Čau, ty vibrace jsou jen při akceleraci, mám už tu nové řazení
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 52 návštevníků