Bouchání přední nápravy Octavia 1,8 20V 1997
| Autor |
Zpráva |
|
patrik-hp
Registrován: 28.6.06, 20:54 Příspěvky: 3257 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Ondras83 píše: slovacek.milos píše: DRYVER píše: Ondras83 píše: Bukaj píše: ...nemám lis na ten puk... svěrák, kladivo, pár majzliků a 2 špalky....toť celej lis....práce i s vymontováním a namontováním ramene asi....max hodina Užs nekdy lisoval ty puky?? To je pekna jebacka a nevim zda by ti kladivo, par majzliku a 2 špalky stačili  tam píše svěrák, to vytřískáš nové trochu naklepneš a svěrákem nalisuješ zatím jsem to dělal jedenkrát, dospěl jsem ještě k jedné vychytávce si poznačit rameno a puk barvou a stejnou značku udělat na novém puku že nemusíš přemýšlet jak to tam dám miloš na tom puku je šipka, nebo jinak označený, my sme udělali jen označení na rameni a OK....jinak sme to dělali asi 3x a vždycky v poho...položíš na 2 špalky to rameno, zkusíš do toho praštit a uvidíš, jinak sem vytočil na soustruhu ze železa přesnej průměr puku (trochu vůle tam ale musí bejt, aby se to nezaseklo v rameni), a tim sme to vymlátili, pak nasadíš novej, lehce poŤukáš do ramene a zalisuješ ve svěráku....takže sem to dělal 
 To raneno má taky značení...stačí se pořádně kouknout  ...Když je někde šipka musí bejt i protějšek.....A hlavně taky né jak koho napadne,ale pouze jednim směrem lze namontovat silentblok správně....Má totiž šipky dvě,tak že se dá lehce otočit,ale která je ta správná?... 
|
| 6.2.08, 22:23 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
patrik-hp píše: Ondras83 píše: slovacek.milos píše: DRYVER píše: Ondras83 píše: Bukaj píše: ...nemám lis na ten puk... svěrák, kladivo, pár majzliků a 2 špalky....toť celej lis....práce i s vymontováním a namontováním ramene asi....max hodina Užs nekdy lisoval ty puky?? To je pekna jebacka a nevim zda by ti kladivo, par majzliku a 2 špalky stačili  tam píše svěrák, to vytřískáš nové trochu naklepneš a svěrákem nalisuješ zatím jsem to dělal jedenkrát, dospěl jsem ještě k jedné vychytávce si poznačit rameno a puk barvou a stejnou značku udělat na novém puku že nemusíš přemýšlet jak to tam dám miloš na tom puku je šipka, nebo jinak označený, my sme udělali jen označení na rameni a OK....jinak sme to dělali asi 3x a vždycky v poho...položíš na 2 špalky to rameno, zkusíš do toho praštit a uvidíš, jinak sem vytočil na soustruhu ze železa přesnej průměr puku (trochu vůle tam ale musí bejt, aby se to nezaseklo v rameni), a tim sme to vymlátili, pak nasadíš novej, lehce poŤukáš do ramene a zalisuješ ve svěráku....takže sem to dělal   To raneno má taky značení...stačí se pořádně kouknout  ...Když je někde šipka musí bejt i protějšek.....A hlavně taky né jak koho napadne,ale pouze jednim směrem lze namontovat silentblok správně....Má totiž šipky dvě,tak že se dá lehce otočit,ale která je ta správná?... 
já už ti to taky neřeknu, zbytečná zdržovačka, ale když jsem pak nad tím večer přemýšlel tak jsem došel na tuto vychytávku, máznout to lakovou tuškou miloš
|
| 7.2.08, 11:48 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
už jsem to náhodou našel jedná se o puk(silentblok vzadu v předním rameni) na audi TT je o něco dražší, ale je plný, informaci mám ze skladu škoda dílů viděl jsem ho na vlastní oči miloš
|
| 12.2.08, 21:12 |
|
 |
|