Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.6.26, 14:25

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 BiXenony 

Prestavbove sady HID BiXenony\Xenony
Ano 11%  11%  [ 2 ]
Nie 28%  28%  [ 5 ]
Kôli oslnovaniu NIKDY 61%  61%  [ 11 ]
Celkem hlasů : 18

BiXenony 
Autor Zpráva

Příspěvek 
ventYl píše:
superflo píše:
Vít Široký píše:
jestli myslíš, že budeš mít pokoj, tak na to zapomeň, nebudeš moci s autem na normální technickou a jak tě s tím čapnou poldové tak ti nařídí auto odstavit na kraj a půjdeš dál pěšky

kolko davas na to ze si to policajt vsimne?? ked mu poviem ze tam mam H4 +90% svietivost navyse?? ale ono sa to da v pohode podla mna a STK sa nebojim mam tam kamarata,... takze to je tiez v pohode..a chcem si kupit 6000K tak ono to nieje az take modre svetlo..
ono nieje problem ak budu neunavny urobit spat na H4 a mozem ist dalej... iba odpojim trafa a dam tam spat H4 namiesto xenonov

ale ak urobim nastavenie svetla uz z namontovanymi Bixenonami tak to bude ok... a ak chodis s obycajnymi H4 tak oni si tiez sami nekontroluju sklon auta voci vozovke... a co takto obycajne Fabiacke svetla tie oslnuju ako prasa... nehadam sa no myslim si o tom svoje ak je to zakazane... ak chcem lepsie vidiet tak si musim pomoct aj takto.. apropo origo xenony tiez fest oslnuju.. 8)

Nuz, ak hovorime o tom istom, tak bixenony su taky obvorvsky paksamet s elektrarnou, ktory sa namontuje miesto starej patice H4. Zalezi od modelu, ale ak sa k tomu instaluje aj koliska na nastavovanie vysky, tak to obvykle nejde zastavat bez destrukcie paraboly (cely ten kver je proste velky, nez aby sa to voslo do diery po H4). Mozno si zozenies taku sadu, ktoru tam pojde narvat priamo do H4 patice, alebo bezdestruktivne pre parabolu, ale v takom pripade by som jazdil jedine s funkcnymi hydrostelmi na svetlomety, pretoze by sa ti mohlo stat, ze ked s tymi xenonmi niekomu napeckujes sajbu do tvare, tak sa otoci a nejakym tupym predmetom napeckuje sajbu do tvare tebe (aspon ja by som ti to spravil).

Rozoznat Xenon a H4 dokaze kazdy, kto vie, ako svieti Xenon a ako svieti H4 a netreba mu k tomu ani vediet, co je to teplota ziarenia, pretoze xenon svieti bodovo a parabolu v podstate pri svieteni nevyuziva, kdezto H4 svieti plochou paraboly.

Je sice pravda, ze podla zakona v pripade, ze dokazes zavadu odstranit na mieste, by ta za nu pokutovat nemali, ale vcelku rad by som sa pozeral, ako budes niekedy o 22:00 v noci demontovat z vozu elektraren a montovat tam miesto toho H4 vratane vsetkej elektriky tak, aby ti to fungovalo...

k odpojeniu potrebujes iba dat dole M6 maticu kt ti drzi kabel na plusovom pole baterky a odpojit vybojku od svetla a dat tam spat H4 vsetko ostatne tam mmoze ostat...

no ono nemas velmi pravdu ze xenon svieti bodovo... ta vybojka je ulozena v specialnomclonitku aby sa vyuzivala parabola a potom aj necira optika ti predsa robi svetelny kuzel...

4.2.08, 18:51
Příspěvek Reklama

Příspěvek nexenony
Na tohle patlání se vyprdni,to je k ničemu za velký peníze.Podívej se na téma "světla ve felicii svítí málo",tam jsem to popsal.Když to upravíš+kvalitní žárovky,tak máš dostatek světla.Když budeš mít zájem,pošli mi SZ.

7.2.08, 12:55
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2