Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 20:25

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
 Svetlá nejdu vypnúť. 
Autor Zpráva

Příspěvek Svetlá nejdu vypnúť.
Čaute,prosím o radu,na škode 105,mi nejdu vypnúť svetlá,musím odpojiť baterku.Prepinač som rozobral ale nič som neojavil . Na schéme ide jeden vodič na páčkový prepinač pod volantom,druhý vodič ide na poistky a na svetlá. Kde je chyba? Ďakujem.

7.2.08, 17:05
Pspvek Reklama

Příspěvek 
ktore svetla ti svietia? parkovacky / tlmene / dialkove, alebo vsetky 3?

parkovacky su tusim riesene napriamo, tlmene a dialkove su podla toho, kolko rele bolo na sklade bud riesene napriamo, alebo cez rele (dialkove byvaju vzdy riesene cez rele).

[H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula
Skoda 742 Forever Team

7.2.08, 17:10
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek Svetlá nejdu vypnúť.
Svetká sa dajú prepínať-dialkové obrisové tlmené. Vypnúť sa dajú dialkové,ostatné nie.

7.2.08, 17:25

Příspěvek 
K tomu prepínaču svetiel,keď som vybral z vnútra valček s vodivími plôškami,svetlá svietili. Na rapidke sa mi stalo,ráno bola tma a nesvietili mi svetlá,až keď som páčkou zapol dialkové,naskočili aj stretávacie, na STK mi mechanik povedal,že mi blbne páčkový prepinač na dialkové svetlá, zrejme vtedy tiež pri skúšaní svetiel niečo zhaprovalo keď overoval svetlá.Ako je to prepojné, bude vadný okrúhly prepínač na obrisové a stretávacie,alebo niečo iné.?

7.2.08, 19:47

Příspěvek 
Kolik relé máš v kufru? Nějaké škodovky něměly žádné, většina měla relé jen na potkávací světla a na dálkové ne a jiné měly relé jak na tlumené tak na dálkové.

7.2.08, 19:49
Mistr mechanik

Příspěvek 
Šemik píše:
Kolik relé máš v kufru? Nějaké škodovky něměly žádné, většina měla relé jen na potkávací světla a na dálkové ne a jiné měly relé jak na tlumené tak na dálkové.

Á, Pán relátek: společenstvo relátek :D

Ne pardon, ale jinak bych to tipnul asi na LUCAS či né ???

7.2.08, 21:08
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Jak chodí levá páčka lucasů (ta kterou ty světla ovládáš)? Jestli tam jenom tak volně lítá tak ti praskla taková packa která ti vymezuje polohu přepínače. Měla by se dát koupit jako náhradní díl, výměna je poměrně jednoduchá, lucasy nemusí jít ani ven.

7.2.08, 21:10
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
cyz píše:
Jak chodí levá páčka lucasů (ta kterou ty světla ovládáš)? Jestli tam jenom tak volně lítá tak ti praskla taková packa která ti vymezuje polohu přepínače. Měla by se dát koupit jako náhradní díl, výměna je poměrně jednoduchá, lucasy nemusí jít ani ven.

já to taky vidím v tom silonku výměna je "fakt jednoduchá" posledně mě chytl rapl a jednoduše jsem stím přepinačem práskl o zem a nový a je klid miloš

7.2.08, 21:25

Příspěvek 
Jednou jsem to měnil potmě s baterkou v hubě a lucasama na volantu....byla to mravenčí práce, taky jsem si zanadával ale zas taková hrůza to nebyla.

7.2.08, 21:28
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
cyz píše:
Jednou jsem to měnil potmě s baterkou v hubě a lucasama na volantu....byla to mravenčí práce, taky jsem si zanadával ale zas taková hrůza to nebyla.

mně se zdá že ty silony už stojí za nic, běžně jsem to přehazoval, ale v obchodě už nejsou koupil jsem plastový výlisek ten spodní háček co se láme byl ostrý, skoro to nešlo přepínat, tak zas venm jsem to obrušoval a pořád to nebylo ono, nakonec to skončilo jak jsem napsal, přepinač stojí přes tři kila a už to nikdy opravovat nebudu miloš

8.2.08, 08:03

Příspěvek Re: Svetlá nejdu vypnúť.
Nejspis ti "lepi" rele v kufru zkus na nej poklepat ,melo by to zhasnout,vymen ho!

9.2.08, 20:11
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 11 ]