to je už druhý motor co vím.
| Autor |
Zpráva |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
 to je už druhý motor co vím.
Tak dneska přijel pán s tím že jeho syn dojel s favoritem k němu, a tam mu auto škublo zdechlo a že už to nejde natočit a nehází jiskru. Tak jsem na to kouknul, jiskra žádná a motor startoval jako by naprázdno bez tlaků ve válcích, tak jsem sundal víčko rozdělovače, znova zastartoval a palec se netočil, čumím víčkem na olej na klávesu a ta taky ani ťuk, startér točí jak blbej klika se taky točí ale vačka už ne-e. A výsledek? Toto:
zadřená vačka, to je už druhý auto o kterým to vím.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 10.2.08, 16:27 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
 Re: to je už druhý motor co vím.
Kristensen píše: zadřená vačka, to je už druhý auto o kterým to vím.
Ja to vidim potreti 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 10.2.08, 16:49 |
|
 |
|
DRYVER
Registrován: 23.8.06, 22:15 Příspěvky: 2939 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
Tak tohle sem jeste nevidel - jen ze se zuby uplne omlely a pak se to na tom volne protacelo, chrastilo a vacka stala nebo obcas ledabyle pootocila 
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
| 10.2.08, 16:52 |
|
 |
|
Kristensen
|
DRYVER píše: Tak tohle sem jeste nevidel - jen ze se zuby uplne omlely a pak se to na tom volne protacelo, chrastilo a vacka stala nebo obcas ledabyle pootocila 
hm tak u tohohle s tím nejde hnout ani kousek, no už sháněj jinej motor.
|
| 10.2.08, 17:06 |
|
 |
|
Šemik
|
Šmarjá, a jak se to stane takováhle věc? Mu to přestalo mazat či co 
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 10.2.08, 17:23 |
|
 |
|
Kristensen
|
Šemik píše: Šmarjá, a jak se to stane takováhle věc? Mu to přestalo mazat či co 
No to je správná otázka, vypustil jsem odhadem 2l oleje, motor je uvnitř poměrně zahumusenej, alemazání se mu púrej ani jednou nerozsvítilo, tak nevim ale koš byl z cca 50% takovej zaplácanej těma sračkama a majitel řikal že už dřív hlavně po ránu to prostě dost rachotilo a když s tím hned jel tak to dost škubalo a vůbec se tomu motoru nechtělo jet a to že už mu dělalo cca měsíc.
|
| 10.2.08, 17:43 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já mám zas před barákem fáčko to zas netočí, tak jsem vyhodil svíčky že možná voda a nic, totál kouslé nějaký olej, voda. to se neřeší jen plný a mazec, a aby to nebylo málo tak to tahali celé dopoledne na laně až urvali poloosu, kámoš tam má zas fáčko baba narvala místo čtverky zpátečku při plné rychlosti skurvit se dá všechno miloš
|
| 10.2.08, 17:50 |
|
 |
|
Kristensen
|
slovacek.milos píše: já mám zas před barákem fáčko to zas netočí, tak jsem vyhodil svíčky že možná voda a nic, totál kouslé nějaký olej, voda. to se neřeší jen plný a mazec, a aby to nebylo málo tak to tahali celé dopoledne na laně až urvali poloosu, kámoš tam má zas fáčko baba narvala místo čtverky zpátečku při plné rychlosti skurvit se dá všechno miloš
Vidíš to to mě třeba taky neleze dohlavy jak to tam někdo může dostat za jízdy, já jsem to několikrát zkoušel na těch plechovkách co jdou do šrotu ale ještě třeba vrčej akorát třeba vypadávaj rychlosti nebo některý tam nejdou vůbec atd, no a jakmile se to auto prostě rozjelo dopředu tak zpátečka tam nešla to prostě řvou akorát zuby a nic víc.
|
| 10.2.08, 17:55 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
Registrován: 12.9.06, 21:33 Příspěvky: 9782 Bydliště: Bratislava / Nové Zámky
|
jo presne, spiatocku nedas ked ides dopredu, a uz vobec nie ked ides rychlo dopredu
ani z 5ky sa to neda, paka sa proste zastavi v strede a musis s nou behat doprava dolava aby to aspon zuby zacalo ratat
ale nie su vacsi kokoti ako ludia 
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 10.2.08, 18:08 |
|
 |
|
cyz
Registrován: 6.5.06, 20:11 Příspěvky: 3262 Bydliště: Uherské Hradiště (Kunovice)
|
Ženská dokáže na autě zlikvidovat úplně všechno. Případů jako je ulomená řadící páka nebo páka ruční brzdy vytržená ven (rozuměj tak že zůstala řidičce v ruce) je spousta. Zkoušeli jsme to na škodovce co šla do šrotu co už se za jízdy rozpadala a se svýma tehdy 110 kilama jsem to zkoušel a nelze, řadící páka se akorát trochu ohne....takže jak píše Miloš - zničit jde všechno
|
| 10.2.08, 18:17 |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
cyz píše: Ženská dokáže na autě zlikvidovat úplně všechno. Případů jako je ulomená řadící páka nebo páka ruční brzdy vytržená ven (rozuměj tak že zůstala řidičce v ruce) je spousta. Zkoušeli jsme to na škodovce co šla do šrotu co už se za jízdy rozpadala a se svýma tehdy 110 kilama jsem to zkoušel a nelze, řadící páka se akorát trochu ohne....takže jak píše Miloš - zničit jde všechno
hoši, já sem si do nedávna myslel, že ten kdo řiká, že ženský auto nepatří do ruky je totální vůl (máti totiž řídí velmi dobře) no ale od tý doby, co sem začal chodit do autoškoly a občas jedu jízdy s nějakejma holkama TENTO NÁZOR ZASTÁVÁM (ikdyž jak u který ženský)...takže, dej ženský auto, když se ho chceš zbavit....
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 11.2.08, 21:27 |
|
 |
|
Drak
|
Šemik píše: Šmarjá, a jak se to stane takováhle věc? Mu to přestalo mazat či co 
Materiál, já nevím, z čeho to dělají, ale je to nějaká čína, dodávají ozubený kola, řemenice, co dáváme na avie, nebo na liazky, tak se každá desátá roztrhne jak had a nadělá kupu škody.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 11.2.08, 22:00 |
|
 |
|
Kristensen
|
Drak píše: Šemik píše: Šmarjá, a jak se to stane takováhle věc? Mu to přestalo mazat či co  Materiál, já nevím, z čeho to dělají, ale je to nějaká čína, dodávají ozubený kola, řemenice, co dáváme na avie, nebo na liazky, tak se každá desátá roztrhne jak had a nadělá kupu škody.
Tím to není, tady nejde o to že prdlo kolo ale proč se zadřela vačka, protože až když se zadřela tak prdlo kolo.
|
| 11.2.08, 23:29 |
|
 |
|
cyz
Registrován: 6.5.06, 20:11 Příspěvky: 3262 Bydliště: Uherské Hradiště (Kunovice)
|
Žeby zaprasené mazání které se ucpalo? I když u té vačky...na tu se olej dostane vždycky pokud tam nějaký je....
|
| 11.2.08, 23:32 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10612 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
no a to co mel Viky na motoru, to bylo to samy,ne? nemaze se stredni ulozeni hned od olejovyho filtru??? kdyby tam bylo vic karbonu, tak uz je zle...je poznat ktera cast vacky se zadrela???
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 12.2.08, 11:54 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |