|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
problém z otáčkami za deště
Autor |
Zpráva |
goja
|
problém z otáčkami za deště
Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli jste někdo neměl podobný problém, mám problém z volnoběžnýma otačkama motoru ale jen když hodně prší. Při vyjetí je vše v pořádku ale po dvaceti minutách jízdy po mokré cestě mi přestane držet vonoběh. Po sešlápnutí spojky mi motor zdechne. Potom v garáži asi po dvou dnech po nastrtování znovu zdechne. Po druhém nastartování a potom přidání plynu otáčky drží, ale při zozjíždění spadnou otáčky hodně dolů, skoro to zdechne. Po pořádném prohřátí motoru je pak zase vše v normálu. Za pomoc děkuji.
|
10.2.08, 22:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Jeste co je to za auto ... nikdo tu neumi cist myslenky, sice to zkouseli ale zatim nic moc
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
10.2.08, 22:12 |
|
|
goja
|
Jedná se formana jednobodové vstřikování konec roku 93.
|
10.2.08, 22:15 |
|
|
Kristensen
|
Až pojedeš zase v dešti a začne to blbnout tak se podívej při vrčícím motoru pod kapotu na modul zapalování, je na pravém podběhu (ve směru jízdy) místo zapalovací cívky a zapalování, když na něj nacáká voda tak zlobí a může klidně sčoudnout že už to pak nepojede vůbec.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
10.2.08, 23:43 |
|
|
goja
|
N zapalovací trafo a vše okolo vysokého napětí jsem kontroloval, protže na to má na vlchkost největší vliv.
Ale to vše je za deště suché, vysokonapěťové kabeli a svíčky mám vové.
|
11.2.08, 06:17 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|