|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Stierače (odmontujem,pokrivím,polámem,odhodím,uľaví sa mi)
Autor |
Zpráva |
Kikan
|
Jak jsem psal já je ještě nemám, ale předpokládám že to nebude nedostatkové zboží.
_________________ Škoda Forman 135GLX - 43kW BMM, r.v. 1993
|
8.8.06, 19:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
MAJO
|
Stierače FILSON mi radšej ani nespomínajte. Stierali síce celkom slušne, ale po dvoch mesiacoch mi za prevádzky jeden uletel a na skle mi zostal pekný škrabanec. Tá umelá hmota na uchytení sa úplne rozpadla.
_________________ EX Škoda 105S, r.v.1977- odchádza do automobilového neba:( Škoda Forman 136GLX COMFORT LINE r.v.1994 Citroen Xantia Break 2.0HDi r.v.1999
|
8.8.06, 20:48 |
|
|
Thor7
|
Kaliban123 píše: A kolik tě to stálo??? Bych to taky zkusil
2L cca 50Kč.
_________________ Š120L - 87´ + Favorit LXi - 93´
|
9.8.06, 08:05 |
|
|
Šemik
|
Já mám na rapidovi pryžové s příměsí uhlíku a jsou naprosto vynikající. Jsou neuvěřitelně tiché, a i když se omylem pustí stěrače na suchém skle tak nepískají. A značce FILSON se vyhýbejte jako čert kříži. i já jsem měl stěrače FILSON. Nejenže velice špatně stíraly, hlavně při tom hrozně "řvaly", skákaly po okně... Prostě hrůza. Od FILSONu bych nyní nevzal ani podložku
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
9.8.06, 13:21 |
|
|
Nepér
|
Ten Sheron Rain Off s efektem tekutých stěračů mají v OBI (viděl jsem to na Proseku) 2l za 19 Kč, je to jen v takovým pytlíku...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
10.8.06, 11:47 |
|
|
Thor7
|
Nepér píše: Ten Sheron Rain Off s efektem tekutých stěračů mají v OBI (viděl jsem to na Proseku) 2l za 19 Kč, je to jen v takovým pytlíku...
to by se mi tam vyplatilo pro pár balení zajet - já dal v Lounech za 2L sáček 49 a nějaký ten halíř.
|
10.8.06, 11:51 |
|
|
epto
|
Nepér píše: Ten Sheron Rain Off s efektem tekutých stěračů mají v OBI (viděl jsem to na Proseku) 2l za 19 Kč, je to jen v takovým pytlíku...
myslys, ze je to dostat aj na Slovensku? vyskusal by som to. Maju dostat v jednom obchode silikonove gumicky tak ich vyskusam. snad budu fungovat ako maju.
_________________ Favorit Black Line, 50kW, r.94
|
10.8.06, 13:53 |
|
|
Thor7
|
epto píše: myslys, ze je to dostat aj na Slovensku? vyskusal by som to. Maju dostat v jednom obchode silikonove gumicky tak ich vyskusam. snad budu fungovat ako maju.
Určitě, já to kupuju normálně v hypermarketu (Tesco, Hypernova, Kaufland)
|
10.8.06, 14:02 |
|
|
ferrari
|
Kaliban123 píše: ferrari píše: Ľudia, a skúšali ste aj značkové stierače? Ja mám Bosch a som celkom spokojný. Už som s nimi auto kúpil, mám ho rok a zatiaľ stierajú na jednotku... značkové??? Co to je??? Já tam vždycky kupuju v hypermarketech stěrače od Filsonu za cenu kolem 100 korun za oba.
Takéto stierače sú na dve veci...stierajú dobre, ale iba do 1 strany a keď idú späť tak vŕzgajú a poskakujú...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
10.8.06, 20:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|